HCL.HR

Oznaka: Šuma

HCL VideoProbao sam Valheim, onu novu survival igru o kojoj svi pričaju

Igor Belan 17.02.2021.

Kao legendarni krotitelj dinosaura u ARK-u bio bi red da i ja isprobam tu novu survival igru o kojoj ovih dana svi pričaju. Ova možda nema dinosaure, ali ima drevna čudovišta, hodajuća stabla i divlje svinje. Meni dosta!

HCL VideoZaigrao sam The Forest, na kraju se kanibali bojali mene

Igor Belan 23.05.2018.

The Forest je dugo bio u Early Accessu pa vam je dobro poznat, ali tek nedavno je zapravo izašao u punom izdanju, zajedno sa službenim krajem singleplayer priče. Evo kako sam se ja snašao u toj šumi punoj kanibala.

HCL VideoIgramo Konu #4: Pronašli smo ključ!

Igor Belan 27.03.2016.

Nije to mala stvar – pronaći jedan sitan ključić u snijegom okovanoj divljini kanadskog sjevera. Pogledajte o kakvom ključu se radi i što točno otključava u novoj epizodi našeg odigravanja avanturističke igre Kona.

HCL VideoIgramo Konu #3: vukovi napadaju

Igor Belan 24.03.2016.

Snijeg svud pada, ali zvona ne zove. Zapravo jedina živa bića na koja smo dosad naletjeli u Koni su vukovi, a u ovoj epizodu nisu nas se prepali i pobjegli u šumu kao u prijašnoj.

HCL VideoIgramo Far Cry Primal #4: Pripitomili smo vuka

Igor Belan 06.03.2016.

U četvrtoj epizodi odigravanja novog Far Cry naslova učimo drevnu tehniku pripitomljavanja vukova i onda ih tjeramo da rade prljave poslove za nas.

Far Cry Primal ima istu mapu kao Far Cry 4, osim što je potpuno drugačija

Petra Rukav 04.03.2016.

Smješten 10 000 godina prije nove ere, Far Cry Primal smješta igrače u jedan potpuno drugačiji svijet, no izgleda da je Ubisoft samo modificirao onaj iz Far Crya 4.

HCL VideoIgramo Far Cry Primal #3: Napad medvjeda

Igor Belan 03.03.2016.

Nastavljamo s dokumentiranjem našeg preživljavanja u Far Cry Primal, a ovaj put to preživljavanje otežao je mrki medo i priredio nam borbu k’o u onom filmu s Leonardom.

HCL VideoIgramo Far Cry Primal #2: divljaci su posvuda

Igor Belan 28.02.2016.

Nastavljamo s odigravanjem i komentiranjem Far Cry Primala, a ovaj put zadatak nam je izliječiti bolesnu kolegicu nekim odvratnim metodama i poubijati par kanibala. Ništa lakše.

HCL VideoIgramo Firewatch #7: kako priča završava?

Igor Belan 27.02.2016.

U najdužoj epizodi našeg prelaženja Firewatcha saznajte odgovore na sva pitanja koja su vas dosad mučila. Dobro, ne baš sva – samo ona vezana za igru.

HCL VideoIgramo Firewatch #6: Gdje su nestali vatrogasci?

Igor Belan 25.02.2016.

U šestoj epizodi našeg prelaženja Firewatcha dogodila se hrpa iznenađenja – nećemo spoilati, pogledajte video.

HCL VideoIgramo Firewatch #5: Netko nas prati?

Igor Belan 23.02.2016.

Ova igra postaje sve čudnija svaki korakom koji napravimo usred te vruće šume. U ovoj epizodi našeg prelaženja Firewatcha konstantno imamo osjećaj da nam je netko za leđima.

HCL VideoIgramo Firewatch #4: Gdje su nestale te cure?

Igor Belan 21.02.2016.

U četvrtoj epizodi prelaženja Firewatcha nastavljamo tražiti tinejdžerke u šumi samo da bismo saznali da su neko vrijeme i one tražile nas. #uuu #misterij

HCL VideoIgramo Firewatch #3: Netko je prerezao žicu

Igor Belan 20.02.2016.

Zoranova recenzija je vani, ali ja sam tek pri početku Firewatcha – nastavljam s dokumentiranjem mog prelaženja, a ovaj put susrećemo prezerazu žicu, ogradu i neugodne razgovore.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?