HCL.HR

Oznaka: Šuma

HCL VideoIgramo Sons of the Forest 1.0 (EP5): Moj neugodan prvi dejt u šumi

Igor Belan 12.03.2024.

Na putu do otkrivanja sljedećeg važnog story momenta u Sons of the Forest nailazim na lijepu djevu s mnoštvo udova, ali i dalje se ne znam pred njom ponašati kako treba.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest 1.0 (EP4): Moj užasan prvi susret s novim mutantom

Igor Belan 05.03.2024.

Znao sam da će biti teško pronaći lopatu ponovno u Sons of The Forestu, ali nisam znao da je u 1.0 verziji to dodatno teže zbog jednog totalno obrnutog novog mutanta.

Stiže pecanje iz noćne more – horor igra Drowned Lake

Zoran Žalac 01.12.2023.

Najavljena je jeziva horor avantura Drowned Lake koja uključuje pecanje i vožnju čamcem, a u svemu tome ne smijete proizvoditi zvukove.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP7): Kako osvojiti curu s tri noge?

Igor Belan 07.04.2023.

Sletio je treći veliki patch u Sons of the Forest, a ja napokon imam malo sreće pa sve glavne stvari koje patch donosi otkrivam relativno brzo. Ali još imam problema sa zavođenjem Virginije…

HCL VideoKakav je The Forest za nekog tko je početnik u survival žanru?

Filip Zorić 15.01.2023.

Nekako sam oduvijek bio smotan za survival igre, ali mislim da je vrijeme da se opet iskušam u virtualnom preživljavanju. Sva sreća pa sam napravio dobar izbor igre – evo zašto The Forest rastura čak i kad ste noob kao ja.

HCL VideoProbao sam Valheim, onu novu survival igru o kojoj svi pričaju

Igor Belan 17.02.2021.

Kao legendarni krotitelj dinosaura u ARK-u bio bi red da i ja isprobam tu novu survival igru o kojoj ovih dana svi pričaju. Ova možda nema dinosaure, ali ima drevna čudovišta, hodajuća stabla i divlje svinje. Meni dosta!

HCL VideoZaigrao sam The Forest, na kraju se kanibali bojali mene

Igor Belan 23.05.2018.

The Forest je dugo bio u Early Accessu pa vam je dobro poznat, ali tek nedavno je zapravo izašao u punom izdanju, zajedno sa službenim krajem singleplayer priče. Evo kako sam se ja snašao u toj šumi punoj kanibala.

HCL VideoIgramo Konu #4: Pronašli smo ključ!

Igor Belan 27.03.2016.

Nije to mala stvar – pronaći jedan sitan ključić u snijegom okovanoj divljini kanadskog sjevera. Pogledajte o kakvom ključu se radi i što točno otključava u novoj epizodi našeg odigravanja avanturističke igre Kona.

HCL VideoIgramo Konu #3: vukovi napadaju

Igor Belan 24.03.2016.

Snijeg svud pada, ali zvona ne zove. Zapravo jedina živa bića na koja smo dosad naletjeli u Koni su vukovi, a u ovoj epizodu nisu nas se prepali i pobjegli u šumu kao u prijašnoj.

HCL VideoIgramo Far Cry Primal #4: Pripitomili smo vuka

Igor Belan 06.03.2016.

U četvrtoj epizodi odigravanja novog Far Cry naslova učimo drevnu tehniku pripitomljavanja vukova i onda ih tjeramo da rade prljave poslove za nas.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?