HCL.HR

Oznaka: Trkaće igre

HCL VideoRazbijao sam automobile u Burnout Paradise Remastered i bilo je sočno

Igor Belan 02.04.2018.

Nadasve sočni prikaz savijanja metala i frcanja iskri pri zabijanju automobila uz Remastered izdanje Burnout Paradisea sada izgleda još bolje. Prisjetite se ove legende s nama i javite planirate li kupiti Remastered izdanje.

Uvrnuti Rock of Ages 2 vraća nas razaranju tvrđava kroz razna umjetnička razdoblja

Petra Rukav 16.08.2017.

Za nešto manje od dva tjedna vraćamo se kotrljanju kugle koja razara sve pred sobom u grafički uljepšanom te u Unity Engine 4 napravljenom Rock of Ages 2.

Izgleda da ćemo u idućih godinu dana dobiti i novi Need for Speed

Juraj Bevandić 02.02.2017.

Electronic Arts do kraja iduće fiskalne godine koja u njihovom slučaju završava 31.3.2018. planira izbaciti novu Need for Speed igru, pa ju možda zaigramo već u 2017.

Project Cars 2 dolazi nam ove jeseni

Juraj Bevandić 06.01.2017.

Project Cars 2 je napokon ušao u ciljnu ravnicu, a finiš proizvodnje i konačni izalazak zakazan je otrpilike za deveti mjesec ili ranu jesen ove godine.

Novi trailer za Grip odvodi nas na glazbeno putovanje

Stjepan Fikter 03.01.2017.

Glazba u napetim vožnjama jedan je od glavnih temelja za zaokruženo gameplay iskustvo, a Grip nam s novim trailerom demonstrira uratke od elektroničke ekipe Full Kontakt.

Mafia 3 dobila besplatnu ekspanziju koja se fokusira na utrkivanje

Filip Galeković 21.12.2016.

Ako vam se sviđao sustav vožnje automobila prilikom proigravanja trećeg Mafia naslova, developer ima dobre i potpuno besplatne vijesti za vas.

EA i Porsche prekidaju svoju opsesivnu vezu

Juraj Bevandić 14.12.2016.

EA-ov dogovor ekskluzivnosti sklopljen s Porscheom prije 17 godina ističe ubrzo i napokon će drugi developeri moći koristiti Porsche automobile u svojim igrama.

Wipeout Omega Collection vraća najluđe utrke naše mladosti na PS4 i u 4K

Juraj Bevandić 04.12.2016.

Sonyjev PSX event zadao je nizak udarac nostalgičarima najavom Wipeout Omega Collection koja će okupiti remastere triju Wipeout igara na PS4 konzoli.

HCL VideoIgramo Forzu Horizon 3 (EP4): Sudario sam se s vlakom

Igor Belan 22.11.2016.

Znate ono kad kupite novi sportski auto pa ga zabijete u vlak usred pustinje? Ja znam! No to je samo jedan detalj iz priče ovog edukativnog videa u kojem ćete između ostalog naučiti da talijani ne znaju voziti off-road.

Idući Need for Speed mogao bi se zvati Arena

Juraj Bevandić 10.11.2016.

EA je registrirao prava na svoj novi IP imena Need for Speed Arena, a čini se da je riječ o igri, a šuška da bi mogla izaći iduće godine.