HCL.HR

Oznaka: Život s dinosaurima

ARK: Survival Evolved širi poligon za preživljavanje novom mapom

Stjepan Fikter 18.06.2019.

Valgureo iliti ga besplatno proširenje za ARK predstavlja više od 60 kilometara prostora za preživljavanje s puno opasnosti, misterioznim ruševinama i novim izazovima.

ARK dobio čudna nova bića u Aberration ekspanziji

Zoran Žalac 13.12.2017.

Nova ekspanzija za Ark: Survival Evolved fokusirana je na spilje i nenormalne životinjske oblike koji, realno, više nemaju veze s dinosaurima.

Ark je napokon dobio interaktivni WC za kenjanje

Zoran Žalac 30.05.2017.

Ažuriranje broj 258 u Ark: Survival Evolved dodalo je civilizirano rješavanje izmeta. Recite doviđenja govnima na otvorenom.

HCL VideoARK: Survival Evolved: ŠTO DA RADIM?

Igor Belan 05.03.2017.

U posebnoj bonus epizodi iz ARK: Survival Evolveda pokazujem vam moju neodlučnu narav i lijepo vas molim da mi pomognete odlučiti na kojoj mapi bih trebao nastaviti “Živjeti s dinosaurima”.

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP9): POVRATAK STARIM PRIJATELJIMA

Igor Belan 13.02.2017.

Preživljavanje na Scorched Earth mapi postane gotovo nepodnošljivo u novoj epizodi uz toplinski val koji hara oko moje kuće pa usred toplinskog bunila razmišljam o povratku na staru mapu…

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP8): THE ROCK PROTIV DINOSAURA

Igor Belan 05.02.2017.

Čudovište kao odvaljeno od kamena napada moje friško pripitomljene dinosaure u novoj epizodi ARK: Scorched Eartha, a onda se okomi i na mene. Evo kako je to završilo…

HCL VideoARK Scorched Earth (EP6): Zabio sam mu koplje u oko

Igor Belan 15.01.2017.

U novoj epizodi preživljavanja u okrutnom svijetu ARK: Scorched Eartha napadaju nas vukovi, raptori pa čak i jedan od najvećih dinosaura na mapi. Reći ću vam samo da sam imao jako puno sreće.

HCL VideoARK Scorched Earth (EP5): Bumerangom po dinosaurima

Igor Belan 07.01.2017.

Nakon poduže stanke nastavljamo s ARK: Scorched Earth serijalom – gradimo bazu, istražujemo nove alate i pronalazimo smisao života, sreću i ponos u bumerangu, službeno najboljem oružju protiv dinosaura.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #50 (drugi dio): Velika bitka za kraj!

Igor Belan 25.10.2016.

Pogledajte epsko finale našeg serijala Život s dinosaurima u kojem pokušavam zajahati ogromnog T-REX-a i sudjelujem u velikoj borbi protiv više dinosaura.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #50 (prvi dio): Ovo se nije smjelo dogoditi

Igor Belan 14.10.2016.

Posljednja epizoda Života s dinosaurima u ARK-u podijeljena je na dva dijela, a u prvome se odmah pri početku dogodi grozna tragedija za koju krivimo developere i jednu golemu zmiju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?