HCL.HR

Oznaka: Život s dinosaurima

ARK: Survival Evolved širi poligon za preživljavanje novom mapom

Stjepan Fikter 18.06.2019.

Valgureo iliti ga besplatno proširenje za ARK predstavlja više od 60 kilometara prostora za preživljavanje s puno opasnosti, misterioznim ruševinama i novim izazovima.

ARK dobio čudna nova bića u Aberration ekspanziji

Zoran Žalac 13.12.2017.

Nova ekspanzija za Ark: Survival Evolved fokusirana je na spilje i nenormalne životinjske oblike koji, realno, više nemaju veze s dinosaurima.

Ark je napokon dobio interaktivni WC za kenjanje

Zoran Žalac 30.05.2017.

Ažuriranje broj 258 u Ark: Survival Evolved dodalo je civilizirano rješavanje izmeta. Recite doviđenja govnima na otvorenom.

HCL VideoARK: Survival Evolved: ŠTO DA RADIM?

Igor Belan 05.03.2017.

U posebnoj bonus epizodi iz ARK: Survival Evolveda pokazujem vam moju neodlučnu narav i lijepo vas molim da mi pomognete odlučiti na kojoj mapi bih trebao nastaviti “Živjeti s dinosaurima”.

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP9): POVRATAK STARIM PRIJATELJIMA

Igor Belan 13.02.2017.

Preživljavanje na Scorched Earth mapi postane gotovo nepodnošljivo u novoj epizodi uz toplinski val koji hara oko moje kuće pa usred toplinskog bunila razmišljam o povratku na staru mapu…

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP8): THE ROCK PROTIV DINOSAURA

Igor Belan 05.02.2017.

Čudovište kao odvaljeno od kamena napada moje friško pripitomljene dinosaure u novoj epizodi ARK: Scorched Eartha, a onda se okomi i na mene. Evo kako je to završilo…

HCL VideoARK Scorched Earth (EP6): Zabio sam mu koplje u oko

Igor Belan 15.01.2017.

U novoj epizodi preživljavanja u okrutnom svijetu ARK: Scorched Eartha napadaju nas vukovi, raptori pa čak i jedan od najvećih dinosaura na mapi. Reći ću vam samo da sam imao jako puno sreće.

HCL VideoARK Scorched Earth (EP5): Bumerangom po dinosaurima

Igor Belan 07.01.2017.

Nakon poduže stanke nastavljamo s ARK: Scorched Earth serijalom – gradimo bazu, istražujemo nove alate i pronalazimo smisao života, sreću i ponos u bumerangu, službeno najboljem oružju protiv dinosaura.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #50 (drugi dio): Velika bitka za kraj!

Igor Belan 25.10.2016.

Pogledajte epsko finale našeg serijala Život s dinosaurima u kojem pokušavam zajahati ogromnog T-REX-a i sudjelujem u velikoj borbi protiv više dinosaura.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #50 (prvi dio): Ovo se nije smjelo dogoditi

Igor Belan 14.10.2016.

Posljednja epizoda Života s dinosaurima u ARK-u podijeljena je na dva dijela, a u prvome se odmah pri početku dogodi grozna tragedija za koju krivimo developere i jednu golemu zmiju.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #49: Četiri Gigantosaura na planini

Igor Belan 03.10.2016.

Što mislite da se dogodilo kada sam susreo ne jednog, ne dva, nego četiri Gigantosaura na vrhu jedne malecke planine? Pa i nije neko iznenađenje…

HCL VideoŽivot s dinosaurima #48: Koji dinosaur je jači?

Igor Belan 25.09.2016.

Vraćam se u u okrutni svijet ARK-a odgovoriti na pitanje koje vas, sigurni smo, sve muči – je li medvjed najjači dinosaur? No to je samo dio priče…

HCL VideoŽivot s dinosaurima #47: Puška, padobran i leteći T-REX

Igor Belan 17.09.2016.

Vraćamo se u ARK potražiti jednog izgubljenog prijatelja, napraviti pušku i poletjeti do najviše točke na mapi. Hoćemo li tamo sresti letećeg T-Rexa iz naslova ili je cijela stvar preuveličana radi efekta?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?