HCL.HR

Recenzija

My First Pony [PC TRASH]

Marko Babić

Moj mali poni, moj mali poni…

Pod „ostatak gaming zajednice“, doduše, mislim na sebe i sebi slične trešare koji imaju misiju odigrati ovakve igre i obavijestiti ostatak komjunitija o njima. Čitao sam svojedobno neke recenzije ovakvih igara, no eto, izgleda da je došlo i meni vrijeme za ovakvu igru.

Nekome je vjerojatno bilo smiješno što sam iz Konjščine (da, to naselje postoji, nažalost) i dobio sam igru o konjima. Zakon. Sad kad sam i odigrao to, mogu slobodno umrijeti. Primjetite kako na kraju prethodne rečenice fali „sretan“. Usput rečeno, ne znam jeste li se sreli s crtićem imena „Moj mali poni“. Kao klinac nisam nikad ni čuo za to smeće, no prije kojih godinu dana se pojavila (katastrofalno brutalno loša ) sinkronizacija tog crtića na DVD-ima na našim kioscima i koje sam imao priliku gledati u trenucima kad nisam imao ništa pametnije za raditi (ne, nije to moje, sestrino je; naravno da nitko to neće povjerovati). Radi se o nekakvoj zemlji ponija i o ponijima. Captain Obvious, jelda. Da ne duljim, crtić je u osnovi dovraga retardiran, a naša sinkra mu je pomogla da prođe i pored retardiranosti te ga okrunila novom definicijom. Zamrzio sam ponije, kioske i DVD-e. Umalo i sestru. Također, želim ubiti onu ženu koja je otpjevala našu verziju uvodne pjesme.

Na početku će vas dočekati… Nešto… Cijelo vrijeme će vas pratiti neki ženski glas i pojašnjavati vam sve. Čak naglasak nije iritantan. Kad smo kod toga, McLeodove (ne znam piše li se baš tako, nije me ni briga) kćeri je naporna serija. Hm. Najprije ćete trebati upisati svoje ime, kliknuti na nešto što bi značilo „dalje“ i uvući se u magičan svijet ponija! Doći ćete u štalu i gorespomenuta će vam ženska još nešto baljezgati kako je dugo ova štala bila prazna, kako bi bilo kul imati ponija tu i kako joj je drago da ćete baš vi tu staviti jednog, no da vidi jeste li spremni imati ponija morate najprije proći test. Osobno sam očekivao neki izazov ili da ima veze s ponijima ili mozgom, no trebalo je samo pronaći razbacane predmete. Primjer: „Find a comb“. Zatim kliknete na češalj. Vrlo edukativno. S druge strane, to je čak i teže od testa inteligencije na zdravstvenom pregledu za vozački. Nakon još nešto blabla i serser od ženske dobijete neku poni kovanicu i odete birati VAŠEG VLASTITOG PRVOG PONIJA!!!

Raspodijeljeni su negdje u četiri skupine od „A“ do „D“, od manjih prema većima, jelte. Naravno da ćete najprije uzeti one u skupini „A“ jer morate početi s najlošijima, najmanjima i još nešto s „naj“ da je loše. Još blabla i serser od ženske i u štali ste s ponijem. I ne, nećete snimati ništa što su mi drugi pokazivali na mobitelima, a uključuje konja i ženu. Dok ste u štali, morate konja čistiti, češljati, a povremeno ga i hraniti. Osim toga ćete ga morati poslati van i čistiti njegove fekalije. Za sve te imbecilne zadatke ćete dobivati neke zlatne potkove. I ne, konj vam, nažalost, neće poginuti ili se izgubiti ili nešto kad ga pustite van da očistite njegova govna. Dovraga i lojalnosti. Zatim se možete utkrivati ili nešto na vašem poniju. Dođete na neko trkalište ili koji vrag, pazite da dobro osedlate ponija (lol, jelda) i krećete. Jeeeej. Za osvojene utrke dobijete one poni kovanice i time možete kupovati druge ponije, još veće i još bolje i vašoj sreći nikad kraja. Do uninstala. Koji sam napravio.

Ostalo za što nitko ne mari

Grafika? Ajde i nije tako loša za ovu igru…. Zvuk? Stalno ćete čuti kojekakvo kokodakanje i glasanje konja i ostalih seoskih životinja pa ćete imati osjećaj kao da ste zbilja na farmi. U mom slučaju, to baš i nisu moje tajne želje i neostvareni snovi zbog kojih pribjegnem drogama da se osjećam kao da sam tamo. Poklonite ovu igru kćeri / nećakinji / sestri / random klinki jednaznomenkastog broja godina i bit će sretna ako voli kompove i konje. Ostali neka radije gledaju one snimke na mobitelima koje sam spomenuo.

Ne znam gdje bih to spomenuo, no neću moći spavati ako to prešutim. Prije nekoliko sam godina čitao na RTL-ovom teletextu kako postoji neka farma negdje u Americi ( a gdje drugdje? ) gdje se jednom godišnje okupljaju ljudi koji vole sex sa stokom. I te godine jedan je čovjek ostao bez života radi puknuća debelog crijeva koje može zahvaliti konju. Želim u Ameriku.

Postoji neko ustaljeno mišljenje kako sve klinke vole konje, tj. ponije ponajviše. Zbog toga ostatak gaming zajednice mora plakati kad dobijemo igre u kojima je vaš zadatak brinuti se za ponije.

15 Naša ocjena
 • uninstall
 • još nisu izmislili nešto da možemo osjetiti stajski gnoj
 • nema smisla nabrajati

Komentari (6)

 • Armor

  03.01.2009 - 14:40

  Uklet će te barbie curice KingMortal :)))

 • KingMortal

  03.01.2009 - 19:15

  Voodoo barbie? 🙁

 • Wildboy

  04.01.2009 - 17:22

  Proizvođač: Neki zoofil

  :DDDDD

 • PiCcC

  05.01.2009 - 06:43

  Ja znam die Konjščina.. Blaaago menii 😀

 • Blaster32

  05.01.2009 - 13:32

  Ovo zadnje me inspiriralo da autore obavjestim idejom o mogucoj ekspanziji kao dodatak za sve zoofile.

 • mr_solidus

  06.01.2009 - 09:42

  ;))))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?