HCL.HR

Heavy Rain Playstation 3 Cheats

Ante Malenica 28.02.2010.   •   0 komentara


Heavy Rain nas vodi kroz jednu neobičnu životnu dramu. Pogledajte ove šifre i olakšajte si prelazak.

Igraj lagano

Ukoliko igrate na easy težini, to neće u konačnici se odraziti na prikupljena dostignuća. Zašto komplicirati, ako može jednostavno?

Sakupljanje trofeja

Nakon što ste završili igru, možete odigrati sva ona poglavlja u kojima niste sakupili sve trofeje.

Heavy Rain je poznat po tome što ima mnogo završetaka. Otključajte sve navedene krajeve tako do osvojite tražene trofeje ili napravite što se konkretno traži od vas:

1. Osvojite “Perfect Crime” trofej.
Njime otključavate ‘New Start’, ‘Dead Heroine’, ‘Uploaded’, i ‘Unpunished.‘ krajeve
2. Pokrenite nivo ‘Killer’s Place’. Pronađite lokaciju starog skladišta na laptopu. Preživite tako da se sakrijete u frižider. Uspješno završite nadolazeće scene u aktu u starom skladištu i to tako da Ethan spasi Shaun, Madison upozori Ethana na policajce te Jayden ubije Shelby.
Time otključavate krajeve ‘New Life’, ‘Origami Grave’s’ i ‘Case Closed.’ 3. Pokrenite nivo ‘Old Warehouse’ i napravite sve suprotno od navedenog u 2. točki. Obavezno učinite da Madison ne upozori Ethana na policajce te da Shelby ubije Jaydena.
Otkljucava se onda ‘Ethan’s Grave’, ‘Heroine’ i ‘Unpunished.’ 4. Pokrenite “The Rat” nivo i padnite na testu. Ne locirajte Shauna tako da padnete na vješalima. Neka Jayden odustane u misiji “Solving the Puzzle” i neka Madison umre u “Killers Place”:
Ovakav set događaja otključava ‘Origami Blues’ ili ‘Smoking Mirror.’ 5. Pokrenite “Killers Place” i učinite da Madison pobjegne, ali nemojte koristit laptop za za pronalaženje adrese starog skladišta.
Time otključavate ‘Tears in Rain.’ 6. Pokrenite ‘On the Loose’ i napravite da uhite Ethana u drugom pokušaju. Spasite Lauren od utapljanja tokom misije “Trapped”: Jayden neka odustane u misiji ‘Solving the Puzzle’ . Neka Madison pobjegne iz “Killer’s Placea”, ali neka ne koristi laptop za pronalazak adrese starog skladišta.
To otključava ‘Helpless’, ‘Square One’, i ‘A Mother’s Revenge.’ 7. Pokrenite “Killer’s Place” i pronađite adresu starog skladišta na laptopu. Izaberite opciju da idete tamo sami. Neka Madison tamo spasi Shauna i neka preživi finalni lov preko krovova sa Shelby.
To otključava ‘Innocent’, ‘Heroine’ i ‘Resignation.’

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?