HCL.HR

Destiny 2 u Lightfall ekspanziji izgleda kao skroz osvježena igra

Zoran Žalac 17.01.2023.   •   5 komentara   •   Trailer


Neonski metropolis Neomuna i njegovi stanovnici vizualno su druga dimenzija od svega što smo do sada imali prilike vidjeti u Destiny igrama.

Komentari (5)

  • Gorhton

    17.01.2023 - 22:36

    nesto dodje novo ali zato sigurno nesto i izbace iz igre kao npr dlc koi si kupio ali ti ne vrate pare za to 😡 moj savjet ne kupovat nista za ovo smece odigraj sto je free i unistal

    • Duanador

      @Gorhton, 18.01.2023 - 18:45

      Ma bagra je to lopovska. I ja sam popusio vec sa tim njihovim izbacivanjem sadrzaja. Gdje to ima u P. M da izadje DLC a neki stari dlc izbace iz igre. Ko da od politicara savjete uzimaju.

    • moordrak

      @Duanador, 19.01.2023 - 01:28

      @gorthon loš ti je savjet. Igra se održava upravo iz kupovine sezona. Kome to ne odgovara, fala i idemo dalje.
      @Duanador A što si to popušio? Aktivnosti koje inako ne možeš odraditi solo ili aktivnosti koje više nemaju nikakvog smisla ili aktivnosti koje više nitko ne igra jer su dosadile i bogu i vragu? Ili možda hunt za oružjima koja su nerfana po 168 put i sada više nemaju nikakvu vrijednost? Ja isto volim pilit po jednom te istom godinama nu promjena dinamike sa vremena na vrijeme ipak dobro dođe. Mislim da je bolje da se neki sadržaji uklone iz igre ako ih koristi zanemarivi broj ljudi. Destiny nije “kratak” sa sadržajima. Grinda uvijek ima, čak previše ponekad (znaš i sam ako si guardian 🙂 ). Malo je bezveze što danas novi igrači uopće neznaju priču skrivenu iza nekih stvari i koliko je truda trebalo za pokupit, recimo neke egzote. Sada je to svedeno na kupovanje u shopu i malo suhoparnog teksta. Ebiga. Cijena napretka 🙂

    • Duanador

      @moordrak, 19.01.2023 - 08:27

      Radi se o tome sto sam ja to kupio, platio. Zaboli njih briga jeli meni to dosadilo ili nije. Deesteny 2 je zivi primjer da digitalna igra nije tvoja i da ti se moze oduzet bez ikavog tvog odobrenja i jos ce se neki zahvalit na tome.

      Ako vec izbacivas neke dodatke ili dlc-eve koje sam ja platio. Onda novi DKC sto izadje je red da dobijem besplatno.. Ali ne, ukines mi moje da mi ponovo prodajes svoje koje ces mi za kasnije ukinit.

  • moordrak

    19.01.2023 - 00:53

    Lijepo. Mogao bih se opet malo vratiti destinaciji…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?