HCL.HR

Lightfall ekspanzija za Destiny 2 vodi nas u urbanu sredinu metropolisa

r3voken 24.08.2022.   •   3 komentara


Sljedeća ekspanzija za Destiny 2 zvat će se Lightfall i odvodi nas na putovanje u cyber-neonski grad Neptuna, gdje se suprotstavljamo caru Calusu i njegovoj Shadow legiji.

Bungie je jučer otkrio detalje o nadolazećoj ekspanziji Lightfall, koja će označiti “početak kraja” za Light & Darkness sagu njihovog Destinyja 2. Novo će se poglavlje odvijati na mapi zvanoj Neo Luna, koja je za razliku od većine lokacija u Destinyju živi grad pod vlašću vladara Calusa.

Car Calus i njegov mrga The Witness do sada su najveći protivnici s kojima smo se susreli u Destinyju, stoga nam je potrebno pojačanje. U Lightfallu će naši Guardiani naučiti novi Darkness element zvan Strand. Strand je potklasa bazirana na manipulaciji životne energije kojom materijaliziramo nove vještine za borbu. Svaka klasa dobit će jedinstveni set vještina za određeni stil borbe. Uz navedeno, Strand nam po prvi put u Destinyu omogućuje korištenje kuke kojom kretanje po svijetu postaje brže i zabavnije.

Ako pogledamo uspjeh zadnje ekspanzije, možemo računati na sličnu količinu zabave i izazova. Za igrače koji teže pravom izazovu i ovaj put ćemo kampanju moći zaigrati na Legendary težini s do troje igrača. Uz sav nov sadržaj velik je broj sitnijih promjena. Uvodi se tako 11 rankova Guardiana koji će igrače provesti kroz sve vrste aktivnosti s ciljem učenja kako pojedine stvari funkcioniraju. Nadalje, stiže i Fireteam Finder, odnosno kooperativni matchmaking za one koji nemaju ekipu.

Dobra je vijest i to da će prethodne ekspanzije za Destiny 2 ostati dostupne svim igračima, tako da se priča može doživjeti u cjelini. Štoviše, sve dosadašnje ekspanzije od sada su besplatne za isprobavanje na tjedan dana, na svim platformama. A kad smo kod platformi, Destiny 2 će se u budućnosti pojaviti i na Epic Games Store.

Ekspanzija Lightfall bit će dostupna od 28. 2. 2023. po cijeni od 50€ (100€ Annual Pass sa sezonama i dodatnim sadržajem).

Komentari (3)

  • Kralj Budala

    24.08.2022 - 15:44

    I tko u idući tjedan dana kupi preko Epic-a dobiva 30th anniversary pack za džabe (inače je oko 150 kuna mislim).

  • Cone3006

    25.08.2022 - 16:31

    Znam da je od mene malo bezobrazno ali ko jos ovo igra?

    • r3voken

      @Cone3006, 27.08.2022 - 10:05

      Iznenadio bi se 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?