HCL.HR

Devil May Cry 5 otkrio nam je svog “mračnog čarobnjaka”, demo verzija je vani

Zoran Žalac 07.12.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Capcom je otkrio hrpu novih detalja o Devil May Cryju 5 i priložio najdestruktivniji video do sada.

Iako je Devil May Cry 5 bio igra za koju smo uglavnom smatrali da nas nema čime iznenaditi na Game Awardsu, Capcom je sinoć dokazao suprotno. Za početak, najavili su da je demo verzija igre dostupna od danas. Na žalost mnogih, demo je za sada ekskluzivan za Xbox One. Vjerojatno se radi o privremenoj ekskluzivnosti, ali se još ne zna koliko će ona trajati.

Prava zvijezda novih informacija zapravo je lik zvan V. Upoznali smo njega još za vrijeme Gamescom sajma, ali smo tek sada vidjeli što tip može. Za razliku od Nere i Dantea, V se koristi unikatnim stilom borbe tako što priziva tri različita demona da se bore za njega. Prvi oblik je Shadow, panter koji mu služi za bliske napade. Drugi je Griffon, demonski orao s dalekometnim napadima iz zraka. I konačno, treći je Nightmare – najsnažniji demon u obliku gorostasa. Sva tri demona moguće je koristiti istovremeno.

Već to zvuči kao pravi kaos, no V-u će se u borbi povremeno pridružiti Dante i/ili Nero. Štoviše, igra će imati takozvani Cameo sustav u kojemu će kontrolu nad drugim likom preuzeti drugi igrači. Ideja je ta da će vas igra uparivati s igračima koji koriste drugačije likove, tako da to neće štetiti samoj priči – tj. nećete vidjeti dva Dantea i sl. Sustav će također biti ograničen samo na kooperativno igranje pa se igrači neće moći boriti jedni protiv drugih. Na kraju misije igrači si međusobno mogu ocijeniti učinak.

Capcom je također najavio kako će prvo proširenje Devil May Cryja 5 u četvrtom mjesecu 2019. godine biti Bloody Palace mod. Bit će to dio besplatnog ažuriranja koje će igrače postaviti u arenu s neprijateljima koji dolaze u valovima sve dok igrač ne bude eliminiran.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sallaD

    07.12.2018 - 13:21

    Dalje imam ove flashbackove koliko su me puta Shadow, Griffon i Nightmare slupali u jedinici na DMD težini, pogotovo ovaj zadnji mi je trebalo skoro 4 sata da ga napokon beatam.

  • SweeX

    07.12.2018 - 14:24

    Bice ovo ekstra 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?