HCL.HR

Domaća igra Escape Simulator dobila je proširenje steampunk tematike

Zoran Žalac 07.06.2022.   •   1 komentara   •   Trailer


Dobro prihvaćena domaća igra Escape Simulator dobila je svoje prvo proširenje – Steampunk DLC. Uz njega stižu četiri dodatne sobe iz kojih treba pobjeći, kao i nadograđeni editor za izradu vlastitih zagonetki.

Escape Simulator je jučer dobio svoje prvo plaćeno proširenje, kao i najveće ažuriranje igre do sada. Svim vlasnicima igre tako je dostupan Room Editor 2.0, s još više modela i skripti koje daju više mogućnosti za izradu vlastitih escape roomova.Od sada je tako moguće mijenjati ambijent soba, a uvedena je i bolja integracija s Discordom, tako da se može vidjeti koje sobe igrate.

Po cijeni od pet eura lansirano je i prvo proširenje – Steampunk DLC. Kao što sam naziv govori, radi se tu o tematskom proširenju, što nam sugerira da bi i budući DLC-ovi mogli slijediti takav format. U ovome se dobivaju četiri sobe na letećem brodu Valor. Svaka soba predstavlja određeni dio broda, a cilj je na vrijeme doći do upravljačke sobe i preuzeti kontrolu nad brodom.

Samoborski tim Pine Studio otkrio je kako u razvoju imaju dvije dodatne sobe koje će biti besplatne svim vlasnicima igre, a osim toga planiraju i nekoliko iznenađenja u budućnosti. Njihova igra trenutno je na popustu do 9. 6., te se može nabaviti za 11,24 eura na Steamu, odnosno za 14,16 eura u paketu s novim Steampunk DLC-om.

Komentari (1)

  • Markus Krez

    07.06.2022 - 15:16

    Meni ovo više vuče na Diesel nego na Punk 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?