HCL.HR

Došlo vrijeme da nam izometrijski RPG Seven oslika priču o velikoj obmani i izdaji

Petra Rukav 01.12.2017.   •   9 komentara   •   Trailer


Seven The Days Long Gone dostupan je putem Steama što znači da je vrijeme da saznamo zašto je vrhunskog lopova Teriela zaposjeo drevni demon zvan Artanak.

Komentari (9)

  • Petra Rukav

    01.12.2017 - 20:34

    Zasad ju prate i solidne ocjene… which is nice.

    • funky0308

      @Petra Rukav, 03.12.2017 - 11:29

      Igras? Ja jos nisam ni 50% ACa odigrao ali za dobru igru, jos ako je RPG u pitanju, uvijek se napravi mjesta. To ce Zoki igrati vjerojatno, jelda?

    • Petra Rukav

      @funky0308, 03.12.2017 - 14:02

      Vraga igram. Htjela sam jer mi se baš nekako dopala, al’ bojim se da mi laptop neće izdržati. Mislim da neće ni Zoran, no možda nas iznenadi.

    • funky0308

      @Petra Rukav, 03.12.2017 - 17:02

      Steta..prestao i ja ali moram se vratiti. Nisam danima palio komp . Umro mi je Amon (pas) i nemam bas volje za igrama, pogotovo ne ovaj AC .. obavezno nastavljam. Nadam se samo ne kao Horizon , GTA V ili Ghosta – ni jednu nisam zavrsio… Diabla, Witchera, Divnity..a joj, nista dovrseno. Vidim igra se DLC Little Nightmares – jbga, ni to nisam dovrsio. Imao sam jednu fazu od par god kada upalio komp nisam, nadam se da ce RDR i TLOU izaci cim prije da stvarno ne dignem opet ruke od svega. Ovaj AC moramk dovrsiti, nema druge…

    • Petra Rukav

      @funky0308, 03.12.2017 - 17:51

      Amon 🙁 Ne mogu zamisliti kako ti je i ne želim jer znam da to mene čeka i već mi je sad loše kad se samo sjetim da je takvo što neizbježno. A što se tiče igara, ma naći će se već vremena. Ja stalno zapostavljam neke naslove, pa im se vraćam tek tjednima ili čak mjesecima kasnije. Samo polako… sve će doći na svoje. A one kojima se nećeš vratiti očito nisu bili toliko interesantni da ih završiš.

  • Czar

    01.12.2017 - 20:51

    Nije 3xA naslov pa zato ova cijena.
    Kako bilo, javim do nedjelje prve dojmove.

  • Czar

    03.12.2017 - 12:26

    Evo me. Ovo je ustvari akcijski rpg, tko očekuje nekakve Pillarse i sl. preskok odmah.
    Nema tu nekakve rpg dubine, nego čisto pokupi quest, obavi ga i tako u krug.
    Sama kontrola lika je za ovakav tip igre pomalo čudna, igra će što s mehaničke, što s tehničke strane trebat još poprilično patcheva da to bude kako spada.
    Također u nekim djelovima je jednostavno pretamna makar ti posvijetlio do maksimuma.
    Isto tako loot sistem bi trebalo u potpunosti preraditi jer je totalno čudan i baš ne motivira za progresom, a dobro bi bilo da prorade i na inventoriju.
    Jedini plus ove igre je što ju se može pristojno igrati i na kakvom 3-4 godine starom kompu, ali može i Diablo 3, Van Helsing ili Viktor Vran koje su po meni bolje od ovog tako da i nije neki veliki plus.
    U svakom slučaju od mene max 5/10 kako sad stvari stoje.

    • Petra Rukav

      @Czar, 03.12.2017 - 14:10

      Dakle, ništa. Baš šteta. Al’ opet, sad mogu Robina Hooda po stoti put prolaziti.

    • Czar

      @Petra Rukav, 03.12.2017 - 15:19

      Ma nije da je totalno bez veze, jednostavno je u sadašnjem stanju igra s kojom ništa nećeš propustiti ako je ne odigraš, a ako je idugraš nije nešto što ćeš pamtiti.
      Ovih 5/10, čisti prosjek, sam stavio u dobroj vjeri kad igru pokrpaju. Inače da sam svaki detalj uzao za zlo, a nisam jer je indie studio bilo bi to i manje npr. radi toga što već na početku možeš pokupiti opremu koju ne mjenjaš daleko u igri, nemožeš se ni nabrat love jer vendori nemaju iste dovoljno da bi kupili loot, šuljanje baš nema nekog smisla jer se mora dogoditi čudo da rokneš npca u jednom šutu – a kad ne uspiješ evo ti cijele mape za vratom itd.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?