HCL.HR

Dostavljačka igra Cloudpunk dobit će besplatnu nadogradnju za PlayStation 5

Zoran Žalac 13.07.2022.   •   0 komentara   •   Trailer


Sljedećeg mjeseca vlasnici PlayStationa 5 moći će iskusiti cyberpunk okruženje dostavljačke igre Cloudpunk u poboljšanoj izvedbi s korisnim dodacima.

Ne događa se više toliko često da starije igre dobivaju next-gen nadogradnje skoro dvije godine nakon izlaska PlayStationa 5 i Xbox Seriesa. Ipak, nedavno je najavljeno kako nam stiže “next-gen” verzija BioMutanta, a evo sada još jedne zanimljive nadogradnje. Dostavljačka igra Cloudpunk, smještena u futurističkom gradu u kojemu kiša ne prestaje padati, dobit će svoju verziju za PlayStation 5 od 19. 8. u digitalnom izdanju, odnosno 26. 8. u fizičkom.

Ova će verzija igre doći s nizom grafičkih poboljšanja. Bit će podržani kvalitetniji efekti magle i osvjetljenja, bit će povećana razina detalja, izvedba će skočiti na 4K rezoluciju i 60 sličica po sekundi. Uvest će se i podrška za specifičnosti DualSense kontrolera, no sam gameplay imat će najviše koristi od nove kamere iz kokpita, odnosno unutrašnosti letećeg vozila. Do sada je ta kamera bila ekskluzivna samo za PC verziju Cloudpunka.

Najbolja vijest u svemu ovome je da će nadogradnja Cloudpunka biti dostupna svim postojećim vlasnicima PlayStation 4 verzije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?