HCL.HR

Echo je nova heroina u Overwatchu, može letjeti i oponašati protivnike

Zoran Žalac 20.03.2020.   •   2 komentara   •   Trailer


Dvije godine nakon prvog prikazivanja, robotska heroina pod imenom Echo sprema se pridružiti postavi igrivih likova u Overwatchu.

Dugo iščekivana heroina Echo od danas je napokon dostupna u Overwatch PTR-u. Prvi put smo ju vidjeli još prilikom predstavljanja Ashe početkom 2018., a zatim i prilikom najave Overwatcha 2. Echo je robot kojega se klasificira kao žensko, a kreacija je Omnica Corporationa i doktorice Mine Liao koja je poginula u izradi tog robota. Echo je usvojila dio osobnosti svoje kreatorice, a tu metodu oponašanja drugih primjenjuje i na gameplay.

Naime, Echo ima vrlo interesantan ultimativni napad u kojemu može oponašati neprijatelja te koristiti njihove napade, uključujući i Ultimate. Echo pripada grupi DPS heroja, vrlo je agilna te može letjeti na kratak period ili lebdjeti dok pada. Glavni napad joj je Tri-shot u kojemu ispucava tri projektila odjednom, a može koristiti i ljepljive bombe.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

 • Prophett

  20.03.2020 - 23:23

  Sylas, lol champion izasao pre 2,3 meseca, moze oponasati moze preuzeti protivnikov ulti/pasiv/stack-ove. Kreativni Blizzard udara opet.

  • spaceartist89

   @Prophett, 06.04.2020 - 17:38

   ponestalo im je ideja vec od Moire za heroje.. i u. blizzardu sada rade ljudi iz Activisiona overwatch je napustena igra..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?