HCL.HR

Fallout 76 dobit će podršku za modove, ali sa zakašnjenjem

Pero Mlinar 13.07.2018.   •   7 komentara


Bethesdin izvršni producent Todd Howard izjavio je da ni Fallout 76 neće ostati bez podrške za modove. Ali tek nakon DLC-eva, koji neće u potpunosti biti besplatni.

Iako je svijetu Fallouta došlo do apokalipse, njegovi će stanovnici u novom Bethesdinom multiplayer naslovu i dalje držati do maškara. Bethesdin izvršni producent Todd Howard u intervjuu za GCN obećao je da Fallout 76 neće ostati bez podrške za modove. Bethesdine igre i modovi vjerojatno su najpoznatiji duo na svijetu, odmah iza PUBG-a i hakera, tako da je Howardova objava zapravo više samo potvrda onoga što smo već očekivali, nego neka revolucionarna vijest.

Podrška za modove bit će dio Fallouta 76“, rekao je, a mi smo već počeli trljati ruke – “ali, ne od samoga početka.“, morao je nadodati i upropastiti lijepi trenutak. “To je nešto na čemu će studio raditi nakon izlaska igre”, nadodao je. U međuvremenu, dok iščekujemo modove, Bethesda će nas “počastiti” DLC-evima – onim besplatnim, ali naravno i onim koji se naplaćuju. “Naš plan je podržati igru putem DLC-eva”, bio je jasan Todd Howard.

Modova će u Fallout 76 dakle biti – možda sa zakašnjenjem, ali oni dolaze sigurno. U kojem obliku, e to je već drugo pitanje. Fallout 76 bit će multiplayer naslov pa je sasvim izvjesno da će postojati značajna ograničenja na dozvoljeni sadržaj modova. Osim kozmetičkih modova koji će vjerojatno biti dozvoljeni, različiti portali nagađaju da bi Bethesda mogla biti nešto darežljivije ruke te u pravilu dozvoliti modove koji ne narušavaju balans među igračima – barem toliko dugo dok njihova veličina ne prelazi 2 GB, što je limit za veličinu modova na konzolaškim verzijama Fallouta 4.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • nikolapro55

    13.07.2018 - 20:41

    Ima da se nakradu para od modova uuuuuu 😀

  • Ducktective

    13.07.2018 - 20:55

    Evo ga i Fallout serijal postaje kao i mnogi drugi serijali koje smo voljeli. May he rust in peace! Fable,Dead space,Mass effect,Syberia…i mnogi drugi koji su uništili serijal

  • NeoGames

    13.07.2018 - 21:16

    Ma daj HCL, stara vijest to se vec znalo prije 1 ili 2 tjedna

  • bpeciko666

    13.07.2018 - 21:23

    tell me lies, tell me sweet little lies

  • Czar

    14.07.2018 - 02:09

    Modovi ne sumnjam da će bit na razini onih u WoWu.
    Znači može sve, ali samo dok ne utječe na balans igre.

  • marko1106

    14.07.2018 - 10:43

    nista…osobo ne kupujem….ne zbog modova vec zbog dlc-ova…..znaci izbacit ce igru sa velikim prostorom gdje se moze skupiti par ljudi i rokati,a kasnije ce dodavati dlc-ove da bi imali sta raditit u toj igri…neka hvala,cekat cu da zavrsite igru pa cu je onda uzeti

    • Czar

      @marko1106, 14.07.2018 - 16:36

      Onda bi mogao čekati godinama ako igra bude popularna, a i kad ubodeš nešto po nižoj cijeni to je već stari content kojeg više nitko ne igra.
      Jednostavno kod mmo naslova se nemožeš voditi single player logikom, već ili igraš kad i svi ili je najbolje skroz preskočiti stvar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?