HCL.HR

Ghost Recon Wildlands otkrio je što sprema svojim igračima u sljedećih godinu dana

Petra Rukav 04.04.2018.   •   8 komentara   •   Trailer


Budući da je Ghost Recon Wildlands privukao pozamašnu publiku od 10 milijuna igrača Ubisoft nije previše čekao da razradi plan kako u idućih godinu dana privući još veći broj ljudi, a to nastoji postići s novim besplatnim DLC paketima.

Francuski izdavač Ubisoft najavio je kako će vrijeme do drugog rođendana Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands videoigre popuniti sa četiri besplatna Special Operation DLC paketa. Svaki od njih dolazi s unikatnom temom, novom kampanjom te PvP sadržajem.

Prvi od njih stiže već idući tjedan, točnije 10. 04., a između ostalog sadržavat će mogućnost kustomizacije vlastitog tima, novi PvP mod zvan Sabotage s pet ekskluzivnih mapa, novu PvP klasu te tematsku PvE misiju i posebni izazov sa specijalnim nagradama.

Označeno sa: , , ,

Komentari (8)

  • NeoGames

    04.04.2018 - 19:31

    Meni ubisoft uvijek nekako radi igre srednje klase, uvijek me, kako da kazem, razocaraju. Nemojte me krivo shvatiti, imaju oni dobrih naslova, cak su se zadnjih godina popravili (AS: Origins, Far Cry 5).
    No njihove se igre jako cesto overhypaju na E3. Na primjer iako je bilo davno jos im nisam oprostio za Watchdogs, The Division, cak i za ovaj Ghost Recon Wildlands.
    No barem se nesto popravljaju. Jos se samo nadam da se nece dogiti nesto slicno na ovogodisnjem E3-u.

    • funky0308

      @NeoGames, 04.04.2018 - 21:58

      Po meni si u pravu, nista to spektakularno nije. Igre su dobre i to je to. Imaju svijetlih trenutaka ali drze se negdje u sredini i nije mi zao kupiti njihovu igru. Nekako mi se sve cini postenim. Meni je Division odlicna igra, GRW onako, nije los, a ja ACom su po meni napravili jako dobar posao. Far Cry 5 mi je poprilicno mlak iako sam ga tek krenuo igrati . Nekako nemam osjecaj pripadnosti tamo i nikako se ne uspjevam unijeti u ulogu tog rookya koji je zapravo jebeni specijalac 🙂 . Uglavnom, samo neka rade ovako kako rade zadnjih par godina i biti ce dobrih igara. Posteno mi je ovo “patchanje” igara. Division jos uvijek igram radi toga, redovito me vrate i u GhostRW – dobra je fora, a ne kosta nista

    • Tommygun

      @NeoGames, 04.04.2018 - 22:27

      Pa neznam.. Meni je nekako bas sjeo ovaj grw.. Jest da se ponavljaju misije, i da nakon prvog osvojenog teritorija ne nudi nista spektakularno, al mene je zadrzao do kraja, dok nisam presao svaki teritorij uzduz i popreko…

    • funky0308

      @Tommygun, 05.04.2018 - 12:00

      Meni je isto OK, jos uvijek ga igram. Uopce nije losa igra. Nije nesto najbolje sto sam ikada igrao ali nije ni losa igra. Glavna prica u SPu je solidna i dovoljno dobra da te gura da igras. Da moze bolje – moze sigurno ali treba priznati i taj trud koji Ubisof ulaze nakon sto su uzeli pare. Ne ponasaju se kao ostala smeca u industriji i pokupe se nakon sto poberu pare. Oni i dalje rade na svojim igrama…pa za Division jos uvijek dolaze nadogradnje, patchevi i nove stvari od kojih je veci dio potpuno besplatan za vlasnike igre. Probao sam cak i PVP mod u GRW, ne igram inace online ali Division i GRW sam igrao (meceve u GRW 4vs4 i DarkZone misije i izazove u Divisionu) i bas su dobri. Mozda se nece svidjeti svima ali nama koji povremeno igramo takve stvarcice, ocito pase. (Mozda bas radi te jednostavnosti).

  • Dilo_trasul

    04.04.2018 - 21:59

    Jedino što me pozitivno iznenadilo u wildlandsu je ona predator misija,stvarno dobro urađeno od originalne glazbe,zvukova,okruženje…kad se potrude znaju napravit dobre stvari ali zašto da to rade kad im prolazi i copy paste sema

  • L3gi0naR

    05.04.2018 - 05:54

    Uglavnom fokusiraju se na MP a SP zaboravili na nov sadržaj.Kupit ću osnovnu igru bez DLC-ova na sniženju jer nit više ne vrijedi.

  • darijoman

    05.04.2018 - 08:32

    Ne znam zašto se toliko GR Wildlands omalovažavan. Igra je ne mogu reći da je dobra, naprotiv igra je odlična. Malo koja igra nudi ono što je ponudio Wildlands. Potpuna sloboda kretanja i mogučnost da radiš ono što te je volja. Bolivia je ogromna i savršeno dočarana i jasno se može vidjeti koliko je se dalo truda u cijeli taj level dizajn. Ljubitelji stealth taktičnog napucavanja ne trebaju tražiti više od Wildlandsa, pogotovo ako se igra na adekvatan način. Na težim postavkama i sa reduciranim HUB-om igra doživljava puni potencijal a tu je co op mod za one koji se žele zabaviti. Za mene je igra u kategoriji 90

  • Sentiel FH-016

    05.04.2018 - 23:40

    Meni je igra odlicna i sad ju igram, onako polagano bez rushanja!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?