HCL.HR

Ghostrunner donosi krvavi parkour u stilu Mirror’s Edgea

Zoran Žalac 19.08.2019.   •   3 komentara   •   Trailer


Distopija je očito glavni motiv 2020. godine za kada je najavljena još jedna mračna igra s dodatnim začinom – parkour mehanikama.

Mirror’s Edge serijal možda se više nikada neće vratiti na scenu, ali 2020. godine stiže nešto krvavije. Ghostrunner je upravo najavljena igra za PC, PlayStation 4 te Xbox One u kojoj ćemo vještinu trčanja po zidovima kombinirati s preciznim sjeckanjem pomoću mača.

Igra koju ćemo igrati iz prvog lica tražit će od nas brze reflekse i perfekcionizam – doslovno jedan zamah mačem bit će potreban da onesposobimo neprijatelje, a kretnje će biti ultra brze. Objašnjenje za to jest da igramo u ulozi cyber-ratnika s nizom implanata, a on je krajnje agilan i savršen kandidat za infiltraciju u veliki toranj koji je zadnje utočište civilizacije nakon globalne kataklizme.

Ghostrunner je, dakle, još jedna slika i prilika mračne budućnosti i nemilosrdnog svijeta rastrganog nasiljem, siromaštvom i kaosom. Tim svijetom vlada The Keymaster, a baš je on i glavni protivnik u igri, tko bi rekao.

Kao da iduća godina nije bila dovoljno zanimljiva sama po sebi, sada je još interesantnija jer je Ghostrunner najavio svoj izlazak za 6. 8. 2020. 

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Kris10

    19.08.2019 - 15:50

    dijete mirrors edga i dishonoreda

    • Demon90

      @Kris10, 19.08.2019 - 17:26

      Otprilike

  • Elmacore

    19.08.2019 - 17:20

    Nije bas nesto pretjerano je. Barem sto se mene tice

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?