HCL.HR

HCL podcast: Komentiramo Mass Effect Remaster i Nintendove uspjehe (21:00)

Zoran Žalac 05.02.2021.   •   13 komentara


Redakcija HCL portala zasjeda kako bi prokomentirala protekli gamerski tjedan i najvažnija događanja u svijetu videoigara.

Večeras u 21:00 pozivamo vas da nam se pridružite u komentiranju gamerskih događaja koji su obilježili protekli tjedan. U našem podcastu koji će biti emitiran uživo redakcija HCL-a u sastavu Smoljić, Fikter i Žalac za vas će komentirati najvažnije vijesti iz gaminga. Pričat ćemo o Mass Effect: Legendary Edition remaster kolekciji, o zatvaranju Googleovog produkcijskog tima za Stadiju, prodaji Gearbox Softwarea te financijskim uspjesima tvrtke Nintendo. Popratite nas ovdje i na YouTubeu te sudjelujte u raspravi.

P.S. Odgovor na ovotjedno pitanje “Gdje je Igor” glasi: soli čvarke u susjedstvu.

Označeno sa: ,

Komentari (13)

  • delko

    05.02.2021 - 19:33

    Jedva cekam Mass Effect Remaster!!!! <3

  • MAJSTOR RINGO

    05.02.2021 - 19:37

    Igore jel su duvan cvarke😁😁😁

  • Bjtofan

    05.02.2021 - 19:42

    Hahahahhaha=P.S. Odgovor na ovotjedno pitanje “Gdje je Igor” glasi: soli čvarke u susjedstvu.
    Umro sam na ovo

    Kad nam se vraća Igor??

  • personauser

    05.02.2021 - 20:00

    Sta se tice Nintenda Nintendo je jos jednom rekao da nemaju jos planova za Nintendo Switch Pro

    https://gonintendo.com/stories/376512-nintendo-again-says-they-have-no-plans-to-announce-a-new-switch-m

  • 312AE

    05.02.2021 - 22:37

    Nek se sam Google i Amazon mane zagadjivanja gaming industriji. Drago mi je da im plan nije uspjel. Je gaming industrja sve više casual, ali svejedno je sigurno još puno pravih gaming entizijasta i geekova. A oni drugačija konzumiraju gaming saderžaje.

  • shepard-fan

    05.02.2021 - 23:31

    Meni naj draža rpg trilogija dubokom pričom , u ME sam se naj više povezao s glavnim likom (shepard) dobro 1. je malo teška za igranje danas a 3. kraj je donekle dobar jer da nema takvog kraja danas bi već bio mass effect 10 hehehe šalim se , imam originale aali ne sve DLC tako da ovo zasigurno želim zaigrati i opet koji put zaplakat hehe ova melodija diže najdublje emocije barem ja tako doživljavam https://www.youtube.com/watch?v=zVLWyt66Yj4

  • djosic85

    05.02.2021 - 23:45

    Mirando hahaha… respect

  • Emperor Ghaleon

    06.02.2021 - 00:43

    Molim te, nemoj biti dvoličan, licemjeran i ženomrzac. Ako ti Anita nije smetala dok je radila na The Last of Us 2, onda ne bi trebala smetati ni sada (pod uvjetom, naravno, da ima prste u svemu tome).
    Za sve:
    Nitko od vas forumaša nije reagirao na ogavno novo lice ženskog Sheparda, a smeta vam cenzurirano dupe?

    • Emperor Ghaleon

      @Emperor Ghaleon, 06.02.2021 - 15:10

      Što mi smeta, pitaš? Evo, bezobrazno, uvredljivo i vulgarno rečeno, za fem Ryder se govorilo da izgleda kao da ima koji kromosom viška, a FemShep izgleda kao da joj je bivši dečko polio kiselinu po licu pa je prošla kroz 20 operacija da ju srede.
      Zašto BioWare radi relativno zgodne muške te odbojne i antipatične ženske likove je nešto što samo oni znaju. Možda su loši programeri, možda je programiranje ženskog lica teže, možda su njihovi likovi zapravo zgodni a cijeli svijet je u krivu i ima pogrešno poimanje ženske ljepote, a možda su developeri feministi. Znaš kako je to kod feministica, samo su 2 skupine. Skupina A, koju čine neprivlačne žene ili one koje su nekad bile ok ali su se namjerno poružnile da se “bore protiv društva koje im nameće svoja pravila”, i skupina B koju čine zgodne ženske koje govore da žena nikad ne bi smjela biti smatrana seksualnim objektom, a na svom Instagram profilu objavljuju golišave slike, izbace sise, ne mogu se pomiriti s činjenicom da kao i svaka druga osoba na svijetu stare (Maja Šuput ti je jedan od primjera) te se, kao i kraljica iz Snjeguljice, kronično groze svake konkurencije, pa makar ta konkurencija bila i nakupina piksela u nekoj videoigri.

  • Saren

    06.02.2021 - 03:52

    Znaci ovo je koma sa cenzurom ME Legendary Editiona, ako nekome prije ne znam ni sam koliko godina nije smetalo da prostite na izrazu necije dupe, sad je eto najednom problem. Blejim u clanke razne cijeli dan i pricam sa prijateljima i poznanicima sto je tocno tu problem i ne ide mi u glavu kome to smeta izuzev SJW i PC narikaca, da se ne izrazim jos gore. Srecom pa ce modding community sa Nexusa i to rijesiti. Samo je zalosno da se ovakve stvari dogadaju jer pitam se koga je to zapeklo negdje…. Ako radis remaster igre ma da je stara i 30 godina cemu dirati neke stvar koje je original imaoi. Ljudi primjerice igraju GTA serijal godinama i ne vidim da se itko buni na rasisticke i ine povike u igri i ostale stereotipe koje svaki nastavak ima, vec imaju soli u glavi oni normalni i jednostavno igraju. Ili Postal il sta vec. Ali hej, nedaj da necije dupe bude u pitanju lol… Fakat… Ovo je dno dna sta BioWare radi.

  • culinap

    06.02.2021 - 11:38

    Ja se bojim da ce Vas na kraju biti dvoje pa na kraju gospodin Zoran sam haha 15 min i lijepi pozdrav hahaha

  • crolink07

    06.02.2021 - 21:18

    Nintendov uspjeh je razumljiv jer rade najbolje igre. Ovaj stari-novi Mario i Bowser prodati će se u milijunima. Zabava zagarantirana.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?