HCL.HR

Igramo Far Cry 5 (EP5): Ovo je kravlje ludilo!

Igor Belan 08.04.2018.   •   4 komentara


Far Cry 5 nas u novoj epizodi odvodi na svinjsku farmu, tjera da čitamo i slušamo proste engleske riječi i pokazuje pravo značenje izraza kravlje ludilo.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Whynot?

    08.04.2018 - 23:47

    You know what we gonna do? We gonna hit ’em where it hurts! 😀

  • funky0308

    09.04.2018 - 12:08

    Ghost Recon Wildlands iz prvog lica 🙂 . Dosta fora preuzeto je iz GRWa i ne djeluje to lose ali zasto se oruzje ne moze customizirati u hodu? Pa ne mogu vjerovati da ne mogu barem prigusivac skinuti ili staviti ako nisam u blizini trgovine ili onog putujuceg oruzara. Jel se mjenja to kasnije? Mozda neki compagnion kasnije moze pomoci ali meni je ovo stvarno veliki nedostatak i nadam se da ce se to promjeniti. Ako mozemo prebacivati s rafalnog na pojedinacno i polu automatako pucanje, onda stvarno ne vidim razlog da se ne omoguci skidanje prigusivaca ili stavljanje nekog drugog dodatka na oruzje.

    • Drunkenstein

      @funky0308, 09.04.2018 - 15:03

      Zato jer nedostaju oni sitni detalji koji igru čine kvalitetnom ? Vrag je u detaljima.
      Znaš kako to ide, uloži minimalno-prodaj skupo. Nego strpi se malo, možda uskoro izbace DLC za prigušivač.

    • funky0308

      @Drunkenstein, 10.04.2018 - 16:11

      Cak mi nije ni smijesno to sto si rekao 😉 …boli kada znas da je tako nesto gotovo i moguce .. U GRWu je super jednostavno bilo namjestiti pusku u hodu, cak i u Divisionu. Odabir municije, sitni dodaci na oruzuju, kontroliranje compagniona i slicno. Meni stvarno fali ta mogucnost. Najcesce u takvim igrama primary weapon mi je neka automatska puska koje se ne rijesavam do kraja igre nego je upgradeam, kao secondary mi je sniper i cesto trebam mjenjati optike, nisane i prigusivace. U GRW je postojao dodatak na pusku kojime dobije mogucnost ispucavanja nekakvih tromblona i sve se dalo u hodu dodavati i skidati. Ako se vec islo GRW prebacivati u prvo lice, moglo se i ovo ostaviti. Ne pokusavam reci da je to sto neodoljivo podsjeca na GRW losa stvar, igra je OK, nista posebno ali meni je OK. Dobro su povezali pricu u velikom svijetu i ide ta prica OK, ne pogubim se. Jedino sto su pretjerali s neprijateljima, bas ih je previse. Tesko je i jedan razgovor obaviti da ne dodju i smetaju. Tih par stvari da poprave igra bi bila puno bolja. Oruzje se moze cutomizirati samo kod tih likova koji bauljaju mapom ili u tim bazama, punktovima, sto su vec i to stvarno zna biti veliki problem ako si pred kapijom nove baze i planiras uci, a nisi dobro isplanirao sve i pripremio oruzje…to se zapravo jako cesto dogadja jer je mapa prepuna svega i toliko stvari odvlaci pozornost s cilja. Nadam se da ce vise ljudi traziti ove fore pa mozda i ima sanse. Kako sam rekao na pocetku, slazem se, na zalost s tobom. Reciklira se i dalje i iako ponekada dobijemo i bolju igru od one koja je sluzila za kopiranje (ovdje su compagnioni inteligentniji i st arno ti pomognu za razliku od GRWa gdje su dobri samo za snajperiste, vise je akcije i raznih aktivnosti koje cak imaju i smisla) pocelo se pretjerivati. Jbte, u FC Primal su ubacili mapu iz FC 4, FC5 je malo drugaciji GRW…zapravo im je Steep jedini bio nesto zaista novo …haha… sala naravno. Dobar je Ubisoft i ne smeta mi iskoristavanje mape dva puta ali neka to onda povezu nekako..neka se zna da je to tsko i iskoristi kao prednost

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?