HCL.HR

Najveći izazov Death Strandinga je napisati vlastito ime pišanjem po snijegu

Zoran Žalac 24.04.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


YouTuber pod nadimkom Reetae27 u Death Strandingu si je zadao neobičan izazov – pokušao je ispisati svoje ime uriniranjem po snijegu.

Uriniranje je u Death Strandingu jedna od bizarnih mehanika koja zapravo ima smisla jer ju se može koristiti kao oružje. No, daleko je zabavnije kad se to pišanje koristi za ispisivanje poruka na snijegu. Za razliku od ostalih stvari na mapi, drugi igrači ne mogu vidjeti ono što vi napišete na snijegu, ali svoja umjetnička djela možete ovjekovječiti novim fotografskim modom koji je nedavno dodan u igru.

Doduše, kako pokazuje primjer YouTubera pod nadimkom Reetae27, ispisivanje vlastitog imena ili bilo kakve poruke pomoću uriniranja u Death Strandingu nije baš jednostavan proces. Naime, da biste uspjeli napisati nešto čitljivo, treba urinirati s visine, odnosno s mosta. No, tu se javlja problem što prostor ispod mosta najčešće nije čisto platno za pišanje.

Taj problem Reetae27 riješio je izgradnjom mosta koji ne vodi nikamo, a većinu vremena u tom pothvatu potrošio je na traženje lokacije za izgradnju tog mosta, s obzirom da ga je moguće postaviti samo na ravnu podlogu. Javili su se tu i drugi problemi – igra ne snima tragove koje ostavite u snijegu nakon što izađete iz nje. Osim toga, glavni lik ne želi urinirati dok u okolici ima holograma.

Ipak, u konačnici je pothvat ispisivanja imena na snijegu izvediv – samo za to treba strpljenja i prakse. Baš kao i u stvarnosti.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

 • mili1985

  24.04.2020 - 13:20

  Još kad bi mogli raditi snježne anđele, pa di bi bio kraj..

 • chocobo_047

  24.04.2020 - 15:26

  Probao sam to jednom, nije se Samu toliko pišalo🤣🤣🤣🤣🤣

 • Darac83

  24.04.2020 - 19:09

  Ovako nešto bih radio eventualno da nemam apsolutno ništa za radit i ništa drugo za igrat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?