HCL.HR

NBA 2K21 predstavio The City, svojevrsnu MMO komponentu za košarkašku igru

Zoran Žalac 05.11.2020.   •   5 komentara   •   Trailer


Nova generacija NBA2K igara umjesto “susjedstva” imat će cijeli grad zvan The City u kojemu ima doslovno svega i svačega.

Već je neko vrijeme poznato da serijal NBA 2K nije samo igra – to je i alat za prodaju reklama kao i virtualna kockarnica. Šalu na stranu, osim samog igranja košarke u NBA 2K igrama postojao je online mod The Neighborhood u kojemu su se igrači mogli družiti i modificirati svoj teritorij. Taj će mod u next-gen verzijama NBA 2K21 za PlayStation 5 i Xbox Series X/S postati još veće online igralište zvano The City.

Igrač će po dolasku u The City morati proći tutorial sekciju u kvartu Rookieville, a nakon toga će se moći opredijeliti za pripadnost jednom dijelu – jugu, sjeveru, istoku ili zapadu. Svaka regija imat će svog gradonačelnika kojega biraju sami igrači, kao i izgledom drugačiji teritorij.

Nakon toga The City je otvoren za istraživanje. Bit će tu questova, skateboardinga, igranja na neonskim terenima, igranja košarke s loptom za nogomet, dizanja utega… Ako ste se pitali zašto je NBA 2K21 za PC i stare konzole ista igra kao prošle godine – ovo vam je odgovor.

Komentari (5)

  • DjokaBA

    05.11.2020 - 13:26

    Kakvu zajebanciju napravise od ovog serijala.

    • Bojko

      @DjokaBA, 05.11.2020 - 15:53

      Već dugo ne igram NBA, pa evo ozbiljnog pitanja – što bi po tebi trebali uvesti, koju novotariju/poliranje da zadovolje hard core fanove? Meni se ovo čini kao napokon nešto drugačije, za razliku od recikliranja koje igrači dobivaju svake godine.

    • RickBarry

      @Bojko, 05.11.2020 - 18:23

      Napravit igru po uzoru na NBA 2k11. Vratit onaj scenario mod, stavit onako brutalan soundtrack a ne ovo sranje koje predvodi Travis Scott, gameplay da vrate neki sličan kao 2k11 i to je to.
      E da, i doradit malo myTeam nebi bilo loše a usput i odjebat one gluposti sa myParkon i ostalin pay to win stvarima u igri

    • Artyom

      @DjokaBA, 05.11.2020 - 16:09

      NBA lika u stvarnosti je postala sprdačina, pa ništa ne čudi što je i igra…

  • Gogy

    06.11.2020 - 22:51

    Ono kad igrači kažu “ah, fifa/pes/nba je isti svake godine”…. Pa evo vam 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?