HCL.HR

Pogledajte kako izgledaju noviteti Fife 20 na zelenom terenu

Zoran Žalac 18.07.2019.   •   27 komentara   •   Trailer


Novi trailer za Fifu 20 na konkretnim nam primjerima prikazuje dodatke u gameplayu.

Kad god EA Sports najavi novitete za gameplay sljedeće Fife, obično to zvuči dosta apstraktno. Srećom, ovoga puta potrudili su se demonstrirati nove stvari na konkretnim primjerima. U svježem videu prikazali su novi sustav upućivanja slobodnih udaraca te veću raznovrsnost u istima. Primjerice, uz novi sustav možete uputiti udarac kojim lopta ima padajuću putanju.

Novitet “dinamičnih 1 na 1 sukoba” na prvu izgleda kao izmišljanje tople vode, ali navodno u tim scenarijima igrač dobiva precizniju kontrolu lopte – za istinitost toga morat ćemo zaigrati igru da vidimo mažu li nam oči. Demonstrirana nam je i nova fizika lopte, vrlo kratko doduše, na jednom vrlo smotanom dodavanju koje je proizašlo iz propalog nabacivanja.

Inače, ako mislite da je u Fifi do sada bilo lako postići zgoditke, novi trailer potvrđuje da će u 1 na 1 situacijama u Fifi 20 to biti još i lakše.

Označeno sa: ,

Komentari (27)

  • GizdaviApolon

    18.07.2019 - 16:36

    Za te “novitete” ne isplati se dat 550 kn… Svake godine isto.

    • marjanovicut

      @GizdaviApolon, 18.07.2019 - 16:45

      Kako si zakljucio ako nisi igrao? Takodje novi career mode i novi pro clubs, sta hoces da imaju rakete u dupetu i da lete ili galakticki fudbal da igraju po vazduhu?

    • movie

      @marjanovicut, 18.07.2019 - 23:46

      Pa mislim da hoće da lopta više ne prolazi kroz noge igrača, da igrači prestanu pucati po golu mimo zakona fizike, da se lopta prestane odbijati uvijek jedinom protivničkom igraču, da suci konačno nauče pravila nogometne igre, da se igra ne petlja u rezultate utakmica, da AI ne igra obranu umjesto njega, da igrač pacea 55 ne može?stići igrača pacea 98 jer brži igrač je uvijek brži igrač, da konačno golmani ne brane udarce s par metarava primaju golove s dvadeset metara skroz iskosa, da golman uhvati jednostavan centaršut u svom petercu a da ne odbija smiješno loptu kao do sada, da utakmica koja ima produžetak 2 minute ne traje dodatjih 5 minuta kako se znalo događati ove godine, da konačno ukinu fliper efekt itd…. Imaju jako puno posla ako žele konačno izbaciti nogomet koji neće biti popljuvan kao fifa 19 koja je dočekana od svih kategorijav grača na nož. Nikad igra nije pukla tako rano kao ove godine

    • marjanovicut

      @movie, 19.07.2019 - 04:51

      Daj si sebi zivot, nikad neces biti pro, odmori i igraj iz zabave, to je samo igra, nisi nikakav igrac shvati to druze. Samo 1% postanu profesionalci, ovo je igra o sportu koji dosta zavisi od srece, nikog ne zanima tvoja wannabe tryhard misljenja i od onih lvl 2 tryhardera koje saljes konstantno.

    • movie

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 07:47

      I fortnite je zabava pa kada pogodiš lika on padne. Zašto u fifi kada pogodiš igrača lopta prođe kroz njega? To više nije zabava već hebanje u mozak zbog riktanja rezultata. Svaki pro igrač je govorio o tome kao što govori i kritizira kick off golove. Mislim, ne moraš biti atomski fizičar da bi shvatio da je igra nepoštena. Ako je nešto nepošteno, nema tu zabave. Zašto misliš da tvoja konstantna laprdanja nekog interesiraju a moja ne interesiraju? Ako te ne interesira, zaobiđi i nemoj komemtirati. Ako te interesira objasni čemu kick off golovi i čemu DDA u igri koja bi trebala biti zabava?

    • marjanovicut

      @movie, 19.07.2019 - 14:31

      FUDBAL JE NEPOSTEN DA LI U NJEMU IMA ZABAVE? KOLIKO PUTA APOEL POBEDI BAJERN I SLICNO, ODRASTI VEC JEDNOM.

    • matyX6

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 09:24

      Ja ni u jednom trenu nisam pomislio biti pro, ali me muče iste stvari koje je movie naveo i slažem se sa njim. Dok igra ponavlja iste greške već godinama, a kreatori igre su slijepi na feedback jednostavno se ne isplati podržati igru iako ju igram godinama.

    • IQ118

      @matyX6, 19.07.2019 - 09:44

      Da. Ja isto igram igru zbog zabave ali sve što je Movie nabrojio i dynamic difficulty uništavaju tu zabavu. Čovjek je nabrojao sve što su očito nedostaci ne same igre nego su to bonusevi kod programiranja da se troši još više na FUT kartice. Kada igram protiv frenda Liverpool vs Barca igra mi je daleko teža nago kada igram Hoffenheim vs Barca. Sa L je to obično gol razlike a sa H ga naderem sa barem tri gola razlike. Onda će mi netko reći da igra ne vara. Takvi su ili panjevi koji to ne vide ili panjevi koji to ne žele vidjeti. A ovo da se lopta od stative uvijek odbije napadaču bez obzira kojim je kutom lopta udarila okvir je takva uvreda za inteligenciju da i oni koji su stvarno glupi trebaju biti uvrijeđeni. Užasno je kad se to desi a desi se skoro svaku tekmu. No, bez obzira na sve te velike nedostatke opet kupujem jer dio zabave u Fifi je zadnjih godina exploit tih nedostataka, shvatiti koja logika radi a koja ne. Takvi golovi su mi donijeli najviše RageQuitova. Takvi i oni sa preko 25m. To odmah vidiš da je protivnik diskonektan i trljaš ruke za idućeg 😀 Jbg, ako igra vara varaj ti nju, samo treba biti svjestan da vara – a vara i to jako

    • nicedice

      @GizdaviApolon, 18.07.2019 - 17:24

      Same old story . Broken game on launch .

  • marjanovicut

    18.07.2019 - 16:47

    EA SPORT koji je zapravo dao delove GAMEPLAY-a u gameplay traileru i kako ti noviteti funkcionisu na terenu bez sminke posle 10 godina? Sta se desava ovo,cini se d a ih je konami drmnuo licencom. Takodje toliko noviteta u gameplay-u sto tekstualnih sto ovih na videu nisu najavili u zadnjih 5 fifa sveukupno. 1 na 1 rework me raduje madaje i vec bio dobar, slobodnjaci su morali biti reworkovani jer su bili previse RNG iako sam bio dobar u njima. Penali su bili neresponzivni bar meni, toliko puta jednostavno idem desno i sutne u sredinu, svaka cast. Sledece nedelje novosti o Reworkovima Career i Pro Clubs moda.

  • hrga007

    18.07.2019 - 17:25

    ovo u videu nisu nikakvi noviteti, prva stvar: penali i slobodnjaci su vraceni na razdoblje prije fife 17, ova jedan na jedan pizdarija je no touch dribbling iz fife 16, “novi” tackling isto uveden u fifi 16, a composed finishing je glorificirani finesse šut koji postoji već ohoho godina

  • nicedice

    18.07.2019 - 17:27

    walkout portugal , st , CALCIO PIEMONTE , ROLANDO !

  • IQ118

    18.07.2019 - 21:21

    Kupujem. Love imam pa zašto ne. Sviđa mi se popravak 1 na 1 jer to je sada loše. Nadam se samo da će malo bolje napraviti visoke lopte jer nakon par mjeseci igranja što god radim nikako ne mogu pogoditi većinu

  • movie

    18.07.2019 - 23:34

    Ovo nisu noviteti već stvari koje su bile u prošlim fifama. Kada vidiš da je vrag odnio šalu, vratiš neke stare mogućnosti i prodaješ ih pod nove, jer tko pamti što je bilo u fifi 16 i ranije?

    • marjanovicut

      @movie, 19.07.2019 - 04:54

      Tako je a ti ces i dalje da igras UT ceo svoj zivot nadajuci se da ces biti pro a ustvari si neostvaren i gubis dragoceno vreme svog zivota. Fifa=igra zasnovana na sportu koji je podosta RNG sport gde Zvezda i Cska moskva pobedjuju Real i Liverpul, opusti se i uzivaj u zivotu.

    • movie

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 07:52

      Prestao sam igrati igru još početkom godine kao i većina igrača. Ako komentiraš probaj komentirati ono što sam napisao a ne komentar svoditi na osobnu razinu i vrijeđati. Ako nemaš argument kojim bi pobio moju tvrdnju da ovo nisu novine već viđene stvari u prošlim fifama, probaj ne vrijeđati i omalovažavati sugovornika jer jedino to znaš.

    • Sinek

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 08:45

      koji je tvoj problem?

    • Zoran Žalac

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 09:00

      Opusti se i ti pusti ljude da imaju drugačije razmišljanje, ili ako se već ne slažeš, argumentiraj to nečim vezanim uz temu. Zbog ovoga ti sad ide zadnja opomena pred 30-day ban.

    • marjanovicut

      @Zoran Žalac, 19.07.2019 - 14:34

      MIslim da je sajt za diskusiju zar ne? Sa ovim istim likovima 5 godinna diskutujem isto i nisam dobio opomenu do sad ali evo vise ne ulazim na HCL, verovatno jedini sajt gde se za d iskutovanje i bez vredjanja dobija opomena. Nije ni cudo kad jedino Igor zadrzao kvalitet od pre 10 godina i to kroz video materijal, sajt se raspada, sto zbog serverskih problema zbog kojih dosta puta ne mogu ni da udjem sto zbog klikbejt naslova i ovakvih stvari.

    • marjanovicut

      @Zoran Žalac, 19.07.2019 - 18:30

      Argumente da ostavim, upravo pregledao tvoje recenzije fife koje si radio i za fifu 16 si manu te smanjenje ocene naveo *preveliki grind u ut-u koji je ne igriv bez placanja* iz sav posao i ne cesto igranje imao sam hrpu koinsa i timove kakve pozelim, u decembru sam imao 3 miliona uz vec sagradjen tim, uz to fifa 14 okarakterisana sa 80 “bez novosti” iako je proglasena najboljom fifom ikad od strane ps igraca. Ne slazem se sa misljenjem lika koji na svakoj fifi igra samo UT i to neuspesno sa slabim rankovima te tim iskompleksiranoscu vodjen “argumentom” da onaj ko bolje odigra mora da pobedi? Ne svrhe moje odlazenje, samo izbegavati tekstove amaterskih novinara jer cak ni ova vest ne sadrzi suste informacija iz pitch notesa. Dakle ako recenzent sa sajta koji ne moze sklopiti 2 argumentovane stvari u svojih 10 sportskih recenzija mogu i ja neargumentovano odgovarati svima. Takodje njegovi argumenti subda su ovo mehanike iz proslih naslova iako je odgledao samo trailer od minut trajanja? S m e h

    • IQ118

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 21:16

      Ne ali te mehanike su nekad bile pa su izbačene što oni u teoriji govore da će 20ica imati. A sve za gameplay što je rekao Movie stoji. Ja isto nrmam loš skor u Fifi, nikad nisam imao ali i pro igrači su svjesni mana igre kao i amateri. Nije to kvantna mehanika, ne?

    • Zoran Žalac

      @marjanovicut, 19.07.2019 - 21:36

      Dečko, nemaš mi što pričati o argumentiranju ako izvrćeš moje riječi sebi u korist. Minus za fifu 16 stoji kao: “ultimate team bez plaćanja postaje preočito grindanje” a ne *preveliki grind u ut-u koji je ne igriv bez plaćanja*. To što si ti za ta tri miliona radio “do decembra” je grindanje, kako god okrenuo.

    • marjanovicut

      @Zoran Žalac, 20.07.2019 - 05:27

      Grindanje je kada imam stalni posao, sa strane free lancer posao i igram fifu vikendom kada nemam obaveza? Ako je to grindanje onda sam ja zavisnik. Grindanje je bilo pre draftova i tih novotarija. Slazem se, pregrindovao sam se ali od poslova i novca a ne od fife. Cak stavise od fife 14 nista nisam grindovao a jos manje palio UT i uvek imao ok tim a i ovaj lik koga ja komentarisem vec 5 godina je prvo branio gameplay 15,16 itd da bi sad pljuvao ovaj sporiji i realniji, 10x sam probao argumentacijom, kako argumentovano razgovarati sa likom koji iz minut trailera zakljuci da je igra smece? Okej meni je Cyberpunk smece iz prilozenog gameplaya, da li sam otisao i to napisao? Ne jer je neosnovano, kao i n jegovo. Lep Pozdrav, btw kao novinar treba bi znati da mozes da se subscribe-ujes na novosti svake fife pocetkom juna kada bude E3 sajam te imas uvid pre svih kao na primer ja, ili pola reddita gde su informacije o novostima gotovo javne.

  • Tommygun

    19.07.2019 - 10:39

    Zna li netko hoce li biti noviteta u karijeri?

    • Vexido

      @Tommygun, 19.07.2019 - 21:24

      rekli su da će biti noviteta , ali koliko znam nisu naveli koji -.-*

  • Darcoolio

    19.07.2019 - 12:32

    Ovde čekam samo street mod, ono što je moralo da se uvede odavno ili da se izbaci kao nova igra.

    • IQ118

      @Darcoolio, 19.07.2019 - 16:21

      A i to je istina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?