HCL.HR

Sekiro: Shadows Die Twice ima urnebesnog neprijatelja zbog kojega svi psuju u šoku

Zoran Žalac 26.03.2019.   •   12 komentara   •   Zanimljivosti


Lukava ekipa iz Form Softwarea pronašla je način kako će i najveće veterane Dark Soulsa uhvatiti na spavanju u novoj igri Sekiro: Shadows Die Twice.

Sekiro: Shadows Die Twice je izazovna, ali poštena igra. Međutim, jedan dio igre, ili bolje rečeno jedan specifičan neprijatelj u igri je dizajniran jako podlo – da igračima razbije osjećaj kontrole nad situacijom. Radi se o malom spoileru pa ako si ne želite pokvariti iznenađenje, najbolje da ovdje prestanete s čitanjem.

Dakle, u jednom dijelu igre suočavate se s pernatom vrstom protivnika. Uz malo skrivanja i šuljanja možete ih pažljivo eliminirati. No, onda se u jednom trenutku iz zraka pojavi leteći neprijatelj koji se zabija u igrača ako mu reakcija nije pravovremena. Neprijatelj uz to još više i “woooooooooo” pa je skroz izgledno da će ostati zapamćen kao “Woo guy”.

Pojava ovog neprijatelja mnogim je streamerima došla kao šok stoga je zabavno gledati njihove reakcije. Evo kompilacije s nekima od njih:

Komentari (12)

  • Fika

    26.03.2019 - 10:40

    Igra je je**cki dobra!

  • op_maniak

    26.03.2019 - 11:55

    70 eura na steamu sa njihovim kontrolerom pa se pitam jel valja sta taj steam kontroler

    • DjokaBA

      @op_maniak, 26.03.2019 - 13:04

      Nista ne valja.

  • maniacx

    26.03.2019 - 13:34

    kako dobro izgleda igra 😮
    wooooooooooooooo

  • Darac83

    26.03.2019 - 15:19

    U neku ruku mi je žao što ga necu igrat, a necu ga igrat jer sam shvatio da nisam za takve igre. Previše živciranja i na Dark Soulsima i Bloodborne-u… Svejedno, ne poricem da su igre odlicne…

    • drazensi

      @Darac83, 26.03.2019 - 17:50

      Igraj. Bloodborne nisam ni ja igrao jer sam mislio isto tako da igra nije za mene. A nisam imao ni PS4 do prosle godine. Souls igre sam probao sve i nisu mi se ni malo svidjele i nisam vidio cemu tolko pohvala za te igre. Teze jesu. Al ne previse i nema previse nekog zivciranja. Par vrta neprijatelja koji stalno ponavljaju iste napade i ti moras onda raditi isto. Kod bosseva naravno prvi, eventualno drugi put umres, dok mu ne uhvatis ponasanje i onda dalje isto se samo prilagodis. No ne volim igrati akcijske igre ili RPG bez zanimljivih likova i bez koherentne price. Ali evo ova igra mi je odlicna. Setting, lik, prica je cak ok, borba je bolja i raznovrsnija. Tako da probaj.

    • Darac83

      @drazensi, 26.03.2019 - 19:49

      Odigrao sam ih ja, ali naporno…

  • spajk

    26.03.2019 - 18:54

    Pošto obožavam Dark Souls igre,ali Nioh mrzim iz dna duše,je li ova igra za mene?

    • sedf

      @spajk, 26.03.2019 - 19:31

      Nioh I Sekiro su drugačije igre, mislim da će ti se svideti

    • Truegentlemanx

      @spajk, 26.03.2019 - 19:51

      Sekiro je dosta drugačiji od souls igara, definitivno treba period navike da makneš prst sa dodge tipke i prebacis se na defend/deflect. Samim time svakom se neprijatelju moraš unest u facu, nema onog slavnog kruženja oko neprijatelja kao u prijašnjim soulsborne igrama. Do sada po meni najbolja iteracija combata od strane From Softa.

    • Muflon

      @spajk, 27.03.2019 - 00:07

      Čisto znatiželje radi, zašto ti se nije svidio Nioh? Meni je puno draža od DS-a pošto je combat puno brži i lik ima više od cijele dvije animacije udarca + vizualni stil mi je bas sjeo.

    • spajk

      @Muflon, 28.03.2019 - 17:19

      Ne znam,jednostavno mi se ne svidja to sto recikliraju bosseve i lokacije. Npr,skoro svi bossevi iz main storyia se nalaze u side questovima,completovo sam Nioh pa znam,a isto tako i sa lokacijama,npr. neko ratiste je u main questu i onda isto u side questu. Prica po mom ukusu,nije najbolja,i jednostavno ne volim kada u nekim situacijama Nioh nije kreativan pa ti ubace 5 mini bosseva da ih ubijes,koji su inace prejaki,i onda ti stave npr onryokia,i kada njega ubijes daju ti jos jednog bossa da i njega ubijes. Mrzim to,po meni je bolje da ti daju jednog uzasno jakog bossa,npr u souls ili borne igrama nego da ubace 10 bosseva u isti quest. Likovi su po meni ful “nedovrseni”,i sami protagonist mi nema nekog karaktera,nema ni u souls igrama,ali ovdje mi je bas nekako dosadan glavni lik,takoder lore igre mi je ravan nuli,dosadan,kopija uglavnom japanske mitologije,nista originalno. Eto,zato ne volim Nioh

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?