HCL.HR

Sutra izlazi Outward, kooperativni Dark Souls kakvog se čekalo

Zoran Žalac 25.03.2019.   •   4 komentara   •   Trailer


Nova RPG igra s elementima preživljavanja donosi nam nešto što se danas ne viđa često – multiplayer s podijeljenim ekranom.

Treći mjesec polako prilazi kraju i možda već gledate u bližu budućnost ne biste li pronašli nešto zanimljivo za igranje. No, prije nego završimo u travnju treba popratiti igru zvanu Outward. Najavljivali smo je ranije kao spoj fantastičnog RPG-a i simulacija preživljavanja, kao igru koja nas blago podsjeća na originalni Gothic.

Ta igra izlazi sutra na PC, PS4 te XBOX konzolama, a osim što će donijeti izazovan gameplay u stilu Dark Souls igara, moći će se pohvaliti i nečim netipičnim za današnje vrijeme – multiplayerom s podijeljenim ekranom – i ne samo lokalnim. Provjerite kako će to izgledati u akciji:

Komentari (4)

  • darijoman

    25.03.2019 - 14:54

    Koliko sam uspio shvatiti može se i online kooperativno zaigrati

  • funky0308

    25.03.2019 - 15:20

    E ovo je stvarno nesto sto treba ispratiti. Ako bude dobra igra, konacno cemo dobiti nesto za lokalni MP u split screenu. Nije mi jasno zasto ga ne forsiraju malo vise, velicine ekrana danas daju puno vise smisla ovome nego prije 15ak i vise godina. Istina, za split screen potreban je i jaci hardware ali ja se stvarno nadam da ce Outward zacrtati put i nekim drugim izdavacima i da ce snaznije poduprijeti timove koji rade i koju su spremni i na ovakav oblik MPa

  • TheMentor2000

    25.03.2019 - 15:34

    Ovo izgleda zanimljivo, sad samo treba pronaći nekoga za multiplayer 😀

  • JohnSence

    25.03.2019 - 19:54

    Ovo mi izgleda jako zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?