HCL.HR

The Good Life donosi zdravu dozu japanske bedastoće

Zoran Žalac 30.11.2020.   •   2 komentara   •   Trailer


Pomalo bizarna avantura The Good Life, u kojoj razotkrivamo zašto se ljudi pretvaraju u životinje, dobila je datum izlaska.

Osebujni japanski dizajner videoigara SWERY pronašao je izdavača za svoju krajnje neobičnu igru The Good Life te je otkrio kako će ista u prodaju krenuti na ljeto 2021. u verzijama za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. I lansirao je novi trailer za igru koji obavezno morate pogledati. Morate.

No, prije trailera – kontekst: The Good Life je igra u kojoj igramo u ulozi novinarke Naomi Hayward, istražujući misterij ruralnog engleskog gradića Rainy Woods za kojega svi pričaju da je najsretnije mjesto na svijetu. Već je to samo po sebi čudno, no stvari postanu još bizajrnije kad Naomi otkrije da se svi stanovnici gradića po noći pretvaraju u mačke i pse.

I sama će protagonistica moći postati četveronožna životinja kako bi razotkrila je li iza svega velika ružna vještica ili su se vanzemaljci upleli u život engleske provincije. Naravno, grafika izgleda jadno za današnje pojmove i igra vjerojatno neće imati ni engleske glasove, ali hej – u tome je i čar, ne izlaze ovakve igre baš svakoga dana. Ili to ili 17. Call of Duty po redu – vi birajte.

Komentari (2)

  • razer1234559

    30.11.2020 - 18:13

    Kako to misliš Japanske bedastoće???

    • Zoran Žalac

      @razer1234559, 30.11.2020 - 18:27

      Kao najpozitivniji kompliment istima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?