HCL.HR

Sweryjev story trailer za The Good Life je upravo onakav kakvog smo zamišljali

Petra Rukav 05.05.2018.   •   3 komentara   •   Trailer


RPG o mačkama i psima japanskog dizajnera Sweryja očarao je ljude na Kickstarteru, a sada smo dobili i trailer koji nam ukratko objašnjava kako je protagonistica Naomi postala znatiželjan psić odnosno mala maca.

Ako ste zaboravili, The Good Life videoigra predstavlja protagonisticu Naomi, fotografkinju iz New Yorka, koja je doselila u „najsretniji gradić na svijetu“ kako bi otplatila svoje dugove. Međutim, njezin život uzima bizaran zaokret kada pronađe mrtvo tijelo lokalne djevojke te shvati da jednom mjesečno može uživati u neograničenoj slobodi kao mačka ili pas.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • funky0308

    05.05.2018 - 11:34

    Haha… DrinkKing..koliko god minse cinila zanimljiva ideja, toliko mi je, sada, kada sam vidio igru sve ocajno. Ne samo radi ocajnog (po meni) vizualnog stila i grafe opcenito, nego sve skupa izgleda bas kao nesto jako lose..

  • Igor Belan

    05.05.2018 - 12:57

    Piše “STROY Trailer” u naslovu videa… no samo 22 tisuće ljudi ga je vidjelo do sada, nije bed 🙂 Doduše, ne bih se čudio da je ta greška namjerna iz nekog razloga. Btw, meni ovo izgleda savršeno 🙂 Ali najozbiljnije. Iznenađujuće čudaštvo u svom najboljem ruhu. Za prste polizat.

  • l)oolvl

    06.05.2018 - 01:05

    najbolji dio trailera je na 2:09

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?