HCL.HR

Popularni Warframe dobit će svoju “prijenosnu” verziju

Zoran Žalac 08.07.2018.   •   5 komentara


Popularna i besplatna pucačina zvana Warframe uskoro će se pojaviti na još jednoj platformi. Kao i brojni drugi naslovi nezavisne produkcije, Warframe seli na Nintendovu Switch konzolu.

Nintendo Switch možda nema GTA igre, Battlefielde i Call of Dutyje, ali na toj se konzoli ipak mogu naći najpopularniji naslovi – Fortnite, Minecraft i drugi. Tim će se naslovima uskoro pridružiti još jedna igra – F2P biser zvan Warframe. Za one koji ne znaju, a takvih je malo, Warframe je kooperativna pucačina iz trećeg lica koja je izašla 2013. godine za PC i PlayStation 4, te godinu dana kasnije za Xbox One. U te četiri godine Warframe je zaigralo skoro 40 milijuna igrača.

Sada će taj broj rasti jer ćemo igru moći zaigrati i na Switchu, prvi put u prijenosnom izdanju. Datum izlaska Switch verzije nije otkriven, kao ni detalji oko toga kako će igra funkcionirati u offline načinu igranja. Ipak, znamo da na portu Warframea radi ekipa Panic Buttona koja se u poslu prebacivanja igara na Nintendovu konzolu izvještila uz Rocket League i nedavni Wolfenstein 2.

Komentari (5)

  • Oblakoder

    08.07.2018 - 15:47

    Bas mi je drago zbog dezurnih kukaca, sto im je sve skupo, da ovakve igre stizu na Switch. Eto vam Fortnite, Warframe i Paladins pa udrite besplatno 🙂

    • L3gi0naR

      @Oblakoder, 10.07.2018 - 06:01

      Baš me zanima dali će biti i dalje besplatne kad Nintendo uvede naplatu članarine za igrat Online.

    • Oblakoder

      @L3gi0naR, 10.07.2018 - 09:21

      Uskoro ces saznati

  • StjepanM.

    08.07.2018 - 16:44

    Samo tako.

  • Shadow king

    08.07.2018 - 17:43

    Panic button porta? Onda je port garant kvalitetan, jer Switch nije tak jaki ko konkurencija kaj se samog hardwarea tiče, al Doom a pogotovo Wolfenstein svejedno preodlično izgledaju na toj konzoli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?