HCL.HR

Upoznajte samoljubivog operativca Zanea iz Borderlandsa 3

Zoran Žalac 30.07.2019.   •   1 komentara   •   Trailer


Gearbox nas upoznaje s prvim od četiri igriva lika u Borderlandsu 3. Zane Flynt ima zanimljivu sposobnost – može koristiti dvije vještine odjednom.

Odabir lika s kojim ćemo igrati Borderlands 3 neće biti sasvim jednostavan. Ekipa iz Gearboxa dala si je oduška te je sve igrive likove učinila primamljivima, a svježi dokaz za to je lik zvan Zane Flynt.

Vidite Zane će biti vrlo specifičan lik utoliko što će moći koristiti dvije posebne vještine naizmjenično. No, to će ga i koštati pa ako se odlučite za tu strategiju, Zane će izgubiti mogućnost bacanja granata.

Prva vještina zove mu se Digi-Clone i na prvu nije baš originalna – stvara hologramskog klona na licu mjesta koji odvraća pozornost neprijateljima. Međutim, Zane s tim klonom može izmjenjivati mjesta uz mali cooldown.

Druga vještina zove se SNTL, a predstavlja drona koji neprijatelje rešeta strojnicom. Zane pritom za svakog protivnika kojega dron eliminira dobiva bonus te su mu napadi još snažniji.

Postoji i treća vještina koja se zove Barrier, a tu vam sam naziv sugerira o čemu se radi. Na djelu ju možete vidjeti i u novom traileru kojim će vam Zane ispričati svoju priču.

Komentari (1)

  • 312AE

    30.07.2019 - 19:24

    Prvo igram s Fl4kom! ? Još malo dulje od mjesec dana. ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?