HCL.HR

Upoznajte Prometheu, novi planet u Borderlandsu 3

Zoran Žalac 25.07.2019.   •   1 komentara


Gearbox Software otkrio nam je nekoliko novih detalja o planetu Promethea kojega ćemo posjetiti prvi put u povijesti Borderlands serijala.

Borderlands 3 prva je igra u svom serijalu koja će nas odvesti dalje od planeta Pandore. Jedna od novih lokacija koju ćemo posjetiti je i Promethea, a upravo nam je ona pobliže predstavljena na službenoj stranici igre.

Promethea je metropola puna visokih nebodera i neonskih boja. Ujedno je i dom poznatoj korporaciji Atlas, zbog činjenice da je Promethea prvo mjesto na kojemu je otkriven Eridian materijal, korišten za snažna oružja. Planet je pod kontrolom Rhysa Strongforka, lika koji nam je poznat iz Telltaleove avanture Tales from the Borderlands.

Međutim, kontrola je tu labav termin jer je Promethea usred rata s proizvođačem oružja zvanim Maliwan. Njihovi roboti čuvaju ulice, podzemljem vladaju mutirani žohari, a zli kult Children of the Vault pokušava regrutirati nezadovoljno stanovništvo Prometheje.

Po svemu sudeći, igrači će na Prometheji imati zadatak pomoći Rhysu da uspostavi red i mir, i to na jedini način kako se u Borderlandsu uspostavlja takvo stanje – pucanje.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?