HCL.HR

12. sezona Apex Legendsa donosi nam “ljutu Maggie”

Josip Klanfar 28.01.2022.   •   1 komentara


Legende Apexa će u dvanaestoj sezoni dobiti jednu ljutu protivnicu, a neke legende su se već susretale s njom i prije.

8.2. ove godine igrači Apex Legendsa uplovit će u novu sezonu naziva Defiance. Neki već od prije znaju kako će najveći novitet biti nova legenda Margaret “Mad Maggie” Kohere koja će pomrsiti planove ostalim legendama, a otkrivena je i pozadinska priča vezana za nju i Fusea, dobro poznate legende koja je predstavljena u osmoj sezoni.

Ljuta Maggie ekspert je za demoliranje, a njena priča je povezana s Fuseom na način da su nekada bili prijatelji, a prijateljstvo je puklo onda kada je on napustio njihov svijet u potrazi za slavom u Apexu. Drama teška!

Nije ni čudno da je žena zbog toga ljuta, a kako se misli osvetiti, vidjet ćemo kroz desetak dana za Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, PC (Origin, Steam), Xbox One, i Xbox Series X. Još se očekuju neke novosti iz Respawna do izlaska nove sezone pa čim saznamo, rado ćemo ih podijeliti s vama.

Komentari (1)

  • Noproblemoguy

    28.01.2022 - 14:19

    Takoder od 8.2 Respawn djeli svaki tjedan jednu legendu, sve ukupno ce dari 3 legende(octane, watson i valk) i za svo troje cemo dobit po 3 packa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?