HCL.HR

Agents of Mayhem je nasljednik Saints Rowa s neizbježnim daškom Overwatcha

Zoran Žalac 06.06.2016.   •   4 komentara


Tvorci Saints Rowa najavili su novu igru koja bi trebala biti kulminacija njihovog desetogodišnjeg rada na igrama otvorenog svijeta.

Agents-of-Mayhem_2016_06-06-16_001

Nakon što je s propašću izdavačke kuće THQ propao i projekt zvan Insane, kojega je studio Volition trebao raditi s filmašem Guillermom Del Torom, ekipa poznata po serijalima Red Faction i Saints Row okrenula je stranicu te pod Deep Silverom počela rad na skroz novoj igri. Danas doznajemo kako je to Agents of Mayhem, novi IP smješten u isti univerzum sa Saints Row igrama na način da s njima dijeli neke elemente priče, simbolizma i dizajna.

Agents of Mayhem bit će akcijska igra otvorenog svijeta. U njoj ćemo voditi najmanje tri različita lika, takozvane Super Agente organizacije M.A.Y.H.E.M. (što je akronim za Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds). Agenti će se boriti protiv superzločeste organizacije L.E.G.I.O.N. (što je akronim za League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations) te njihovog vođe doktora Babylona.

Radnja igre bit će smještena u Seulu, Južnoj Koreji, a po onome što vidimo u prvom traileru može se zaključiti da će biti fokusirana na napucavanje uz humorističnu notu, baš kao i Saints Row.

Vizualni stil igre neodoljivo podsjeća na aktualni Overwatch, premda to zasigurno nije ciljano s obzirom da je ova igra već neko vrijeme u razvoju, a Overwatch je izašao tek nedavno. U alternativnoj usporedbi mogle bi se povući neke poveznice s Xbox One ekskluzivom Crackdown. U bilo kojem slučaju, izgleda šareno, stereotipno i neozbiljno – baš onako kako se igre u eri Call of Dutyja već dugo vremena nisu usudile izgledati.

Agents of Mayhem najavljen je za PC, PS4 te XBO platforme. Bit će dovršen nekad tijekom 2017. godine.

Komentari (4)

  • croBilly394

    06.06.2016 - 20:33

    E ovo je baš ugodno iznenađenje.

  • Nexius

    06.06.2016 - 20:55

    Lepo,lepo

  • KhorneFlake

    06.06.2016 - 21:08

    Saints Row-a sam se naigrao, zabavio, a isto tako i nasitio. Drago mi je što se okreću nečem drugom, al opet u svom stilu.

  • sedf

    08.05.2017 - 23:17

    I meni

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?