HCL.HR

Al Capone je najavio povratak u 12. mjesecu, Empire of Sin dobio datum izlaska

Zoran Žalac 19.09.2020.   •   1 komentara


Nova igra Johna Romera bit će spremna za 1. 12. ove godine na PC platformi te aktualnim konzolama.

Mafia: Definitive Edition neće biti jedina mafijaška igra ove godine. Izdavačka kuća Paradox Interactive najavila je tako da nam 1. 12. stiže Empire of Sin, mafijaška igra Johna Romera, jednog od tvoraca Dooma i neslavne Daikatane.

Empire of Sin bit će taktička igra slična XCOM serijalu, a igrače će staviti u ulogu Goldie Garneau na njezinom pohodu preuzimanja kontrole nad Chicagom iz ere 1920. Vrijeme je to prohibicije i Ala Caponea pa očekujte vođenje reketa, upravljanje proizvodnjom alkohola te rješavanje rivalstava s nizom istaknutih mafijaša i biznismena.

Empire of Sin koštat će 40 eura, a od 1. 12. bit će dostupan na PC, PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch platformama.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • funky0308

    20.09.2020 - 11:46

    Moderna Omerta – City of Gangsters ako se netko sjeca igre… volim ovakve igre, Desperadose III sam odigrao i volim imati ovakvu igru za vikend jutarnju kavu, kada nemam zelje igrati shootere ili nekale druge brze igre. Ipak se puno vise veselim Mafiji koja uskoro stize ali pronaci ce se vremena i za ovo, moglo bi biti dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?