HCL.HR

Animal Crossing: New Horizons dobit će još dva ažuriranja i onda će ga Nintendo odvesti iza šupe

Zoran Žalac 15.10.2021.   •   0 komentara


Uvjerljivo najuspješnija Nintendova igra za Switch konzolu neće još dugo dobivati nove sadržaje. Stiže jedno ažuriranje s prvom ekspanzijom i to će biti to za Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons druga je najprodavanija igra za Nintendo Switch nakon Mario Kart 8 Deluxe. Čovjek bi pomislio da će Nintendo još neko vrijeme podržavati igru koju je zaigralo 34 milijuna igrača, ali sada stiže iznenađujuća vijest. Aktualni će Animal Crossing biti podržan još samo ove godine. Nakon toga više neće dobivati dodatne sadržaje niti popravke.

Pomalo tužno, ali barem je za ovu jesen najavljeno veliko “finale” za AC: New Horizons. Prvo će igra dobiti ažuriranje koje će ju pretvoriti u verziju 2.0. I dobra je vijest da će to ažuriranje biti besplatno svim vlasnicima igre. New Horizons 2.0 dovest će dodatne mještane na otok te kafić zvan The Roost. Bit će tu novih aktivnosti, poput grupnih vježbi na glavnom trgu, putovanja čamcem i sl.

Animal Crossing: New Horizons 2.0 bit će dostupan od 5. 11. 

Istog datuma stiže prva i zadnja ekspanzija za igru – Happy Home Paradise. Za 24,99 eura ili uz pretplatu na Nintendo Switch Online + Expansion Pack igrači će dobiti novi otok gdje se nalazi tvrtka Paradise Planning. Njezina je misija izgraditi idealne prostore za ljetovanja. Samim time, igrači će isto biti zaduženi za izgradnju i sređivanje izletničkog raja.

Za svoj rad dobit će novu valutu zvanu Poki koju će moći zamijeniti za rijetke predmete i uspomene koje će ponijeti natrag na vlastiti otok. A na vlastitom otoku potom će moći sređivati kuće svojih susjeda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?