HCL.HR

Anno 1800 može se ovoga tjedna isprobati potpuno besplatno

Zoran Žalac 20.08.2019.   •   1 komentara


Jedna od ponajboljih city-building igara u zadnje vrijeme sada je dostupna za isprobavanje na Uplayu.

Anno 1800 u rekordnom je roku postao najbolje prodavani dio Ubisoftovog strateškog serijala. Francuzi se time posebno ponose pa su odlučili nagraditi igrače koji do sada nisu imali prilike graditi gradove u viktorijanskoj eri. Od danas pa sve do idućeg ponedjeljka, 26. 8. u 9 sati (ujutro), na Uplayu možete besplatno igrati Anno 1800.

Doduše, besplatna verzija ne uključuje cijelu igru već prva tri ranga sandbox moda te multiplayer.

U našoj recenziji  stoji da se itekako isplati zaigrati igru jer je to najbolji dio serijala do sada, a i najzanimljiviji city-building naslov u 2019. No, ako vam treba dodatni poticaj za igranje, Ubisoft je pripremio i to.

Naime, za perioda besplatnog igranja trajat će i natjecanje koje vam može donijeti nagradu u obliku periferije za PC. Sve što trebate učiniti jest uhvatiti screenshot svog grada po noći, pod uvjetom da vam grad ima struju. Sliku potom možete podijeliti putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, Instagram) uz hešteg #AnnoDayNight. Tri najljepše slike svjetlećih gradova bit će nagrađene gaming mišem tvrtke Corsair.

Inače, rasvjeta za gradove bit će dostupna kao besplatni DLC od 10. 9., no ovo je probno izdanje iste pa u ovom natječaju mogu sudjelovati i postojeći vlasnici Anno 1800. Što se ostalih proširenja tiče, uskoro stiže drugi DLC koji će nam omogućiti izgradnju botaničkih vrtova i glazbenih paviljona. U trećem DLC-u koji stiže na zimu moći ćemo graditi cepeline.

Komentari (1)

  • Agent

    20.08.2019 - 09:13

    Super,jedna igra manje za isprobavanje u 9 mjesecu na uplay+

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?