HCL.HR

Vizualne informacije o šteti u Anthemu ćemo moći isključiti

Zoran Žalac 09.07.2018.   •   2 komentara


Iz BioWarea su nam potvrdili kako će igrači moći isključiti brojčane informacije o tome koliku štetu nanose samom neprijatelju.

Iskakanje brojeva iznad i oko neprijatelja koje gađamo, česta je pojava u videoigrama još od prvog Borderlandsa. Ima ih The Division, ima ih Doom, imat će ih i Cyberpunk 2077. Možemo praktički složiti čitav žanr igara s brojevima koji prikazuju nanesenu štetu.

BioWareov akcijski RPG zvan Anthem također je jedan od naslova s “brojčicama”, što je neke fanove zabrinulo jer je svijet te igre prekrasan, a brojevi kojima ondje nije mjesto razbijaju imerzivnost. Srećom po nas, BioWare je potvrdio kako se brojevi za štetu u Anthemu mogu isključiti. Štoviše, ne samo isključiti – moći će im se mijenjati veličina i prozirnost.

Nije da će ovo na neki način pomoći igri ako sve drugo bude upitne kvalitete, ali je lijepo znati da ova opcija postoji – za one kojima je brojeva i preko glave.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sparki2004

    10.07.2018 - 14:45

    meni anthem izgleda kao spoj super poboljsanog borderlandsa (brojke frcaju iz neprijatelja dok ga pucamo) i poboljsanih svih transformers igara.

  • FLes

    11.07.2018 - 11:44

    Kad vidim igru u kojoj iz neprijatelja iskaču kojekakvi brojevi, zaobilazim u širokom luku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?