HCL.HR

Anthem dobiva launch bay – društveni prostor za do 16 igrača

Hrvoje Smoljić 25.01.2019.   •   2 komentara


Bioware je poslušao igrače i u Anthem odlučio dodati društveni prostor u kojem će igrači moći pokazati teško zarađeni loot i kozmetičke predmete.

Ako pratite informacije o Biowareovom Anthemu, znate da je Fort Tarsis vaša baza u singleplayer dijelu igre. S druge strane, objavljeno je kako multiplayer komponenta neće imati svoj Fort Tarsis ekvivalent za više igrača. Ta odluka je naročito čudna s obzirom na Anthemov naglasak na loot i kozmetičko uljepšavanje javelin odijela.

Primjedba je to na koju je Bioware odgovorio objavom kako će igra ipak dobiti “launch bay” društveni prostor za do 16 igrača. U kratkom tweetu navode kako će se u launch bayu moći izrađivati oprema, opremati lika, ali i započeti misije.  Ovaj prostor igračima neće biti dostupan unutar VIP i javnih demo verzija igara. Ako ste jedan od sretnika kojima smo mi dodjelili ključ – igru ćete već danas moći skinuti i zaigrati. Ostali će za to imati priliku u javnom demou koji se održava od 1. do 3. 2.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    25.01.2019 - 20:40

    Poput sistema koji je Acti patentirao, da gledaju jedni drugima opremu, pa da druge potakne na potrošnju.

  • funky0308

    26.01.2019 - 12:33

    Kako igra radi, ocito ce ekipa vecinu vremena provesti za sankom 🙂 haha… Ne radi igra ali eto, tu se mozetw druziti, serveri ce nam podnijeti da se vas 16 gledate 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?