HCL.HR

Iskopana je hrpa novosti za Apex Legends, procurili novi likovi, mape, oružja…

Zoran Žalac 24.03.2022.   •   0 komentara


Netko je uspio iskopati ogromnu količinu internih podataka za igru Apex Legends. Otkriveno je tako devet novih legendi i njihovih vještina.

Prilično velik propust dogodio se ekipi Respawn Entertainmenta od koje je nekako otuđena hrpetina informacija o budućnosti Apex Legendsa. Anonimni je izvor tako objavio 15 videa u kojima je su prikazani novi likovi, buduće mape, oružja, kostimi i sl.

Kako se radi o sadržajima koji su još uvijek u razvoju, ne mora značiti da će oni nužno na kraju i zaživjeti u Apex Legendsu. Međutim, većina ovih sadržaja čine se kao dio razrađenog plana. Prikazano je tako devet novih legendi koje nose nazive Conduit, Scryer, Newcastle, Uplink, Vantage, Catalyst, Phantom, Jester i Caliber.

Među njima bi u igru najprije mogao doći Newcastle – obrambeni lik koji ima moć povući ranjene suborce dok ih štiti, koristiti pokretni štit u obliku drona, te ultimativnim napadom odgurati neprijatelje i pritom postaviti zaštićenu “utvrdu”.

Što se novih oružja tiče, na pomolu je pet novih komada: Nemesis, Scorpion C80, Maelstrom, Fanatic i Gemini. Od njih Nemesis izgleda kao model koji je prvi na redu za lansiranje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?