HCL.HR

Prikazano je kako će funkcionirati questovi u Apex Legendsu

Zoran Žalac 09.05.2020.   •   4 komentara


Apex Legends nastavit će evoluirati u svojoj petoj sezoni, a važan dio te evolucije bit će sustav questova.

Idućeg tjedna počinje peta sezona u Apex Legendsu, a uz već predstavljenu Lobu Andrade stiže nam još nekoliko novosti. Poznata mapa King’s Canyon tako će još jednom promijeniti svoj izgled te će predstaviti novo područje zvano Salvage.

No, glavni novitet bit će sustav questova uz koji Apex Legends dobiva PvE komponentu. Prvi quest, koji će trajati cijele sezone, zvat će se The Broken Ghost i tražit će od igrača da nađu devet dijelova misterioznog artefakta. Dnevno će se u kompetitivnim mečevima moći skupljati Treasure Packovi (maksimalno jedan dnevno) kojima se otključava lov iliti Hunt.

Hunts su tjedni događaji koje možete igrati solo ili timski protiv AI neprijatelja. Cilj je u Huntu pronaći artefakt, preživjeti navalu neprijatelja te pobjeći pomoću letjelice. Bit će ukupno devet lovova, a ako želite otkriti priču iza questa morat ćete devet tjedana za redom igrati Apex Legends.

Komentari (4)

  • blacklist0907

    09.05.2020 - 20:20

    Nekako mi je apex legao najbolje od svih br igara makar nije ni warzone los

    • Fury

      @blacklist0907, 10.05.2020 - 04:26

      Meni isto, jedino mi ova nova mapa nije legla
      Sva sreća pa su vratili kings canyon, a što se tiče sezone 5 topčina jbt

    • blacklist0907

      @Fury, 10.05.2020 - 19:21

      Da fakat izgleda zanimljivo

    • marko1106

      @Fury, 10.05.2020 - 22:19

      Dobre su mi obje mape. Ovo ne znam kako ce funkcionirati pa ne bih o tome. A također od svih BR igara Apex mi je najbolje legao ali mislim da je razlog tome što je puno brža igra. I imaš vremena reagirati kada pucaju na tebe i zato kamperi se ne ističu toliko. U ostalim igrama ako netko igra kamperski i čeka te u kući teško ćeš se snaći osim ako si Rambo. Dok ovdje stigneš reagirati. Svaka legenda ima skill neki koji ti u tome može pomoći. Plus što je finding game puno brži nego u ostalim igrama. Malo sam se nadao novoj mapi ali dobr preživjeti cemo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?