HCL.HR

U Apex Legends dolazi MMA borac zvan Forge

Zoran Žalac 24.01.2020.   •   2 komentara


Apex Legends će na svoj prvi rođendan ući u četvrtu sezonu, a tim povodom u igru dolazi jedan novi lik.

Tvorci Apex Legendsa jučer su otkrili prve detalje o četvrtoj sezoni koja kreće 4. 2., upravo na prvi rođendan tog battle royale hita. Po već ustaljenoj praksi, nova sezona znači nove sadržaje u obliku dodatnih likova, drugačijih mapa, modova i nekih pravila.

Najveća novost bit će lik zvan Forge. Radi se o bivšem MMA borcu kojega sponzorira tvrtka Hammond Robotics iz svijeta Titanfalla. Forge je ofenzivni lik koji voli blisku borbu, ali njegove sposobnosti još nisu otkrivene i to je otprilike sve što o njemu znamo.

Osim Forgea u Apex dolazi i novo oružje zvano Sentinel. To je snajper koji funkcionira na principu punjenog hica. Odnosno ima dva načina paljbe – brži sa slabijim hicima te sporiji sa snažnijim hicima.

U četvrtoj sezoni Ranked mečevi odvijat će se na dvije mape – Worlds’s Edge te povratničkoj mapi Kings Canyon. Na povratak ove druge ipak ćemo morati čekati neko vrijeme – sve do 24. 3. U mečevima će se od četvrte sezone nagrađivati asistiranje, a vremenski rok za to bit će povećan s pet na 7,5 sekundi.

Povodom starta četvrte sezone također će biti podijeljene neke nagrade. Ako se 4. 2. pojavite u igri, dobit ćete između ostaloga posebnu značku koja će vam biti dokaz da ste Apex Legends igrali u prvoj godini njegovog postojanja.

Komentari (2)

  • blacklist0907

    24.01.2020 - 11:20

    Spica

  • 312AE

    24.01.2020 - 14:21

    Yeah, jedva se čeka nova sezona. ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?