HCL.HR

Najavljena je peta sezona Apex Legendsa, novi lik je Loba

Zoran Žalac 06.05.2020.   •   6 komentara


Respawn Entertainment otkrio je detalje pete sezone Apex Legendsa koja nosi naziv Fortune’s Favor i donosi novi lik zvan Loba.

Peta sezona battle royale igre Apex Legends zvat će se Fortune’s Favor i krenut će od 12. 5. na svim platformama. Kao i sa svakom sezonom do sada, igri će se pridružiti nova legenda.

Ona se u ovom slučaju zove Loba Andrade, latinoameričkog je porijekla i ima nerješenog posla s Revenantom. Opisuju ju kako snalažljivu curu, ponajprije zbog njezine mogućnosti teleportiranja. Jedno od oružja joj je štap.

S novom sezonom također dolazi novih 100 predmeta u battle pasu, kao i zadaci lova na blago. Ranked način igranja neće se previše mijenjati te će ostati pri resetiranju svakih šest tjedana, kao i mijenjanju mapa usred sezone kako bi stvari ostale zanimljive.

Korisno će biti uvođenje opcije ponovnog spajanja. U slučaju da vam iz nekog razloga pukne veza s igrom ili internetom, bilo zbog rušenja ili nečeg drugog, od sada ćete imati mogućnost vratiti se u meč ako je on još uvijek u tijeku.

Komentari (6)

  • blacklist0907

    06.05.2020 - 14:21

    Špica

  • SeaNN

    06.05.2020 - 14:46

    Odkako je izaso warzone apex sam totalno zanemario ali izgleda da je vrijeme vratiti se na apex

    • Starki

      @SeaNN, 06.05.2020 - 23:38

      Warzone je dobra igra, ali jednostavno mi smeta to sto te prebrzo ubiju, a i mobilnost je u warzoneu potpuno drukčija od apexa.

  • Archangel711

    07.05.2020 - 09:54

    Apex je super zbog brzine i mobilnosti igrača naspram Warzone koji mi djeluje ko slowmition i još onaj gulag. Želio bi crossplatform igranje jer imam ps4 i pc i miš i tipkovnicu za ps 4 jer sam na kontroleru totalna truba

  • Gamingground

    07.05.2020 - 18:41

    Po meni Apex od svih battle royale igara najzabavnija, pogotovo zbog legendsa, koji kada dođu potpuno promjene dinamiku igranja, sto nije slucaj kod npr Fortnitea koji mijenja mapu i battle pass, ubaci koji koncert i tjt.

  • mysterzoza

    08.05.2020 - 05:04

    Igrao sam apex kad je tek izasao ali igram Fortnite predugo i probao sam i CoD WZ ali jednostavno nmg igrati First Person igrice , ali mislim da je vrjeme da se ponovo okusam u Apexu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?