HCL.HR

Apex Legends ulazi u esports vode s Preseason Invitational turnirom

Stjepan Fikter 01.08.2019.   •   2 komentara   •   Esport


Sredinom devetog mjeseca, 80 timova demonstrirat će svoje kompetitivne vještine eliminiranja i preživljavanja u turniru s nagradnim fondom od pola milijuna dolara.

Dobre vijesti stižu od Electronic Artsa i Respawna jer je najavljen prvi službeni turnir za Apex Legends – Preseason Invitational. Navedeni turnir pohodit će 80 timova koji će imati priliku boriti se za slavu i dio nagradnog fonda od pola milijuna dolara. Sve to će se odvijati od 13. do 15. 9. u Krakówu, Poljska.

Naime, struktura turnira bit će po principu dvostruke eliminacije, odnosno svi timovi počinju u winners bracket, a svaka runda imat će set mečeva koji će odlučivati hoće li tim ostati u gornjem dijelu turnira ili pada u loser bracket. Treća opcija je naravno eliminacija sve dok ne ostane 20 timova koji će se boriti za titulu prvaka.

Svi oni koji smatraju kako imaju šanse za kompetitivni segment, mogu se prijaviti za turnir putem email adrese [email protected] uključivajući Origin ID kao i pripadajuću email adresu od računa. Što se tiče pravila turnira, ona se mogu saznati na službenoj stranici.

Chad Grenier, direktor za dizajn kaže: “Ovaj Apex Legends Preseason Invitational [turnir]  unaprijedio je našu viziju prema natjecateljskom iskustvu sa zajednicom u središtu. Nastavljamo istraživati sve zabavne načine kako bi natjecatelji i gledatelji doživjeli Apex Legends i veselimo se oživljavanju ovog događaja.”

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • tryon

    01.08.2019 - 10:59

    cool

  • KixzoR

    01.08.2019 - 18:30

    prvo neka poprave igru i servere a onda neka razmišljaju od esportsu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?