HCL.HR

U ARK stiže ogromna kornjača, robotski prijatelj i još hrpa stvari uz season pass

Stjepan Fikter 10.08.2019.   •   10 komentara


Nismo do kraja istražili novu mapu Valguero, a već stigla najava season passa s potpuno novim sadržajem za ARK: Survival Evolved. Evo što nas očekuje.

Kaće Ark Igore? Sad kada smo i to riješili, ljubitelji preživljavanja i hvatanja dinosaura mogu se polagano početi pripremati za novi sadržaj koji će stići u obliku season passa pod nazivom Ark: Genesis. Novi sadržaj bit će podijeljen na dva dijela s time kako bi prvi trebao biti dostupan od dvanaestog mjeseca, a ostatak tijekom zimskog razdoblja.

Osim novih bioma i dinosaura koji će nas dočekati po izlasku, imat ćemo i suputnika pod oznakom HLN-A. Inače, ovog robotskog pratioca može se već sada vidjeti unutar igre ako prednaručite Genesis, no naravno neće imati sve značajke koje će nas dočekati u prosincu.

Točnije, HLN-A osim što će imati ulogu vodiča, davat će misije, zadatke i otkrivati radnju uz pomaganje po mapi kao što je mogućnost osvjetljavanja tamnih prostora. Kako to biva u modernim naslovima, naš suputnik imat će i raspon prikazivanja emocija koje ukazuju na stvari poput opasnosti, niske temperature, vrućih prostora… ili će nam jednostavno pokazati palac gore. Da se bolje osjećamo.

Treba i spomenuti kako će se moći pripitomiti i ogromna kornjača na čijim leđima ćemo graditi bazu, a kada ista ode pod vodu bit ćemo zaštićeni jer neće biti potrebe za maskom za ronjenje.

Komentari (10)

  • Pararera

    10.08.2019 - 11:57

    Danas ili sutra očekujem novu epizodu ARK-a.

  • Agent

    10.08.2019 - 12:07

    bilo bi dobro kad bi tu živinu i HLN dobili svi i na svima mapamai,a u season pass samo nove mape,iako sumljam da će bit tako

  • BeLLicus

    10.08.2019 - 14:10

    A bilo se pisalo da je Ark extencion zadnji dlc za Ark kad ono nije 😀

  • Masterchief

    10.08.2019 - 16:24

    Rade toliko DLC-a i čak su napravili ono smeće Atlas umjesto da poprave ARK. Igra je prepuna bugova itd. Sramota.

  • VuklaVukCRO

    10.08.2019 - 20:05

    Nisam igrao igru,ali nešto mi govori da će ovo biti loše.

    • MrDonDux

      @VuklaVukCRO, 10.08.2019 - 22:47

      Nisi igrao igru ali govori ti da ce biti ovo loše o čemu ti? Meni je ARK jedna od najboljih igara svih vremena, narocito online. Tačno je da je igra bugovita ali pored tako orginalne ideje i svih dpbro osmisljenih mehanika u igri kao i velike slobode koju ti igra pruža, stvarno je gust igrati je, cak pored svih tih bugova igra je vrhunska i od kako je izasla konstantno je igram. A plus do sada svaka druga dlc.mapa je bila free sto je u ovakom pohlepnom gejmerskom svijetu za svaku pphvalu…

    • VuklaVukCRO

      @MrDonDux, 11.08.2019 - 21:25

      Znam što hoćeš kazati.To što nisam igrao je ne znači da je nisam gledao i u početku mi nije bila loša.Ali sad kad pogledam kakve su sve stvari ubacili,nešto mi govori da neće biti dobro.

  • VitMeR

    23.11.2019 - 11:53

    Kao da dlc extinction nije bio op ovdje ce dodat jos jace i bolje iteme i jos vise onih glupih tek itema

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?