HCL.HR

ARK: Survival Evolved: Xbox One igrači aktivniji od onih na PC-ju

Juraj Bevandić 06.01.2016.   •   6 komentara


Očito su dinosauri i slične beštije bili upravo ono što je nedostajalo Xbox Oneu, jer je ARK: Survival Evolved svega tjedan dana nakon izlaska preuzelo milijun igrača koji su aktivniji nego kolege na računalima.

ark-survival-evolved

Sredinom prošlog mjeseca Xbox Game Preview Program donio je još uvijek nedovršeni ARK: Survival Evolved na Xbox One konzole. Do Božića ekipa iz Studio Wildcarda je već imala što slaviti, jer je u samo tjedan dana njihovu igru skinulo i isprobalo preko milijun igrača na toj konzoli. Dobre su to brojke, pogotovo kada uzmete u obzir da nemaju svi pristup Xbox Game Preview Programu.

Oduševljeni time, a i činjenicom da su igrači na konzoli kroz posljednjih par tjedana bili aktivniji i brojniji nego na PC-ju (misli se na broj aktivnih igarača dnevno) na kojem je igra već odavno dostupna, developeri su obećali sav sadržaj  PC verzije dodavati i u Xbox One verziju. Kažu da možemo očekivati nova ažuriranja svaka dva tjedna, a to nas ne čudi, jer su ih znali izdavati i bržim tempom u PC izdanju.

Ciljaju na puni izlazak igre negdje u sedmom mjesecu, taman pred ljetnu sušu, a do tada možemo očekivati značajne promjene. U planu je ubaciti split screen, podesive kontrole, doraditi grafičko sučelje i razne druge sitnice, a i usavršiti sve na što se aktivna zajednica buni. Čini se kako bi to na kraju krajeva mogla biti prava stvar za prevruće dane u kauču pod klimom.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • LvGamer

    06.01.2016 - 13:56

    Neka developeri samo tako nastave jer igra i sada izgleda super

  • MaticE30

    06.01.2016 - 17:24

    ARK je super nema govora o tome još malo dorade i extra ,a mislim da je logično da su konzole aktivnije jer na slabom kompu je teško igriv.Na mom PCu koji bi trebao pokrenuti Ark glatko i bez problema ,on ga pokrece kao da pokusavam igrat na digitronu ,a igru sam kupio prije 3 mjeseca i igrao je 2 sata ali eto čekam optimizaciju,koja na moju zalost dolazi na kraju. 🙁

  • PsyBorG6of9

    06.01.2016 - 18:25

    pa normalno tko bi normalan igrao ark na pc-ju…. igra je neoptimizirana do bola, bolje je optimiziran Batman: Arkham Knight. svako malo stiže neki update i normalno dodaju nekog mrvog dinosaura, a što se tiče optimizacije nisu se pomakli u zadnja 3 mj. s mrtve točke. fascinnatno da mi se svaki put pored kad napokon napravim bazu pored baze pojavi neki krvavi insekt 256 lvl koji ima potrebu satrat moju bazu i mene, pa ti radi nešto s fps dropovima 🙂

  • mateovuco

    06.01.2016 - 21:59

    joj da bar moze ARK na 2gk rama 🙁

  • Gospodar Svemira

    07.01.2016 - 08:54

    Igram već 2 tjedna na Xboxu, super igra, samo u zadnje vrijeme mi posao uzima previše vremena od igranja

  • HicoSwagerija

    07.01.2016 - 12:04

    kad dolazi za ps4?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?