HCL.HR

Arma 3 i poslije osam godina dobiva nove sadržaje, najnoviji će biti rat u Vijetnamu

Josip Klanfar 07.04.2021.   •   2 komentara


Treći dio moderne vojne simulacije ni nakon osam godina ne posustaje u dobivanju novih sadržaja. Ovoga je puta riječ o Vijetnamskom ratu, a osim nove mape, čekaju nas i nove frakcije.

Svi znamo da je Arma 3 vojna simulacija koja je izašla sada već davne 2013. godine. Unatoč svojoj starosti, igra ne posustaje s dobivanjem novih sadržaja pa ni 2021. godina neće biti izuzetak. Tako će Arma 3 dobiti novi DLC naziva S.O.G. Prairie Fire koji nam donosi Vijetnamski rat.

Istina je da ovaj dodatak nije službeno napravljen od strane studija Bohemia Interactive, ali je dobio njihovo odobrenje sukladno politici o podržavanju sadržaja kreiranih od strane trećih studija, u ovom slučaju Savage Game Desigena. Nije ovo prvi put da se susrećemo s takvom politikom tvoraca Arme. Sjetite se samo dodataka Global Mobilization – Cold War Germany iz 2019. godine te CSLA Iron Curtain koji izlazi ove godine – ni oni nisu kreirani od strane Bohemia Interactivea.

Da stvar bude još bolja, Savage Game Design napravljen je od članova Arma zajednice, specijaliziranih za modove Vijetnamskog rata pa bi mogli dobiti vrlo dobar dodatak. Da bi dodatak mogao biti vrlo dobro odrađen govori i činjenica da će nova mapa biti veličine 300 km2, dolaze nam i četiri nove frakcije, sva oružja i vozila za upotpuniti atmosferu, a Vijetnamski dodatak sadržavat će devet multiplayer i pet solo scenarija. Punu listu stvari koje će se nalaziti u ovom DLC-u možete pogledati na ovoj poveznici.

Za sada još nije poznat datum izlaska, ali prema Steamu, dodatak nam dolazi negdje u drugom kvartalu 2021. godine.

Komentari (2)

  • SanKa

    07.04.2021 - 10:03

    hoce svirat fortunate son dok se ide Hueyom na LZ ?

  • Rastmahatta

    07.04.2021 - 13:54

    Samo nek izmodeliraju detaljno M48 Pattona i kupujem taj DLC

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?