HCL.HR

Arnold Schwarzenegger priča hrvatski i zove vas u World of Tanks, krenuo je Holiday Ops!

sponzorirani članak 24.12.2021.


Ekipa iza World of Tanksa donosi darove za nove i stare igrače uz poruku: sad je najbolje vrijeme da krenete igrati. A kada tu poruku donosi Schwarzenegger (na hrvatskom!) znate da nema izmotavanja.

World of Tanks svake godine u ovo blagdansko vrijeme radi veliku in-game feštu zvanu Holiday Ops, a čini nam se da su ovaj put izvukli najveće topove do sada.

Pozvali su legendarnog Arnolda Schwarzeneggera da vam dijeli dnevne izazove i misije u igri! Tim povodom produciran je čak i poseban video s hrvatskom sinkronizacijom našeg milog Arnija, ovo morate čuti:

Dobro, možda će Arnie nekima od vas zvučati pomalo čudno na hrvatskom, ali nama je nekako toplo oko srca kad vidimo da se jedna velika igra poput World of Tanksa potrudila napraviti i hrvatsku sinkronizaciju.

A ŠTO JE TAJ HOLIDAY OPS?

Holiday Ops u World of Tanksu je nedavno krenuo i trajat će do 09.01.2022., a riječ je o posebnom in-game eventu za nove i postojeće igrače World of Tanksa koji donosi blagdansko raspoloženje, ali u sklopu kojega možete osvojiti i neke vrijedne nagrade.

Osim što će vam početak igranja WoT-a sada biti zabavniji dok vam Arnold zadaje dnevne izazove i posebne misije u sklopu Holiday Opsa, ako se registrirate tijekom ove promocije dobit ćete i posebne blagdanske nagrade, dodatne bodove i „druga iznenađenja“ (da su nam otkrili o čemu se radi, ne bi bilo iznenađenje).

Drugim riječima, ako ste ikada željeli početi igrati World of Tanks, sada je najbolje vrijeme da skinete igru, napravite korisnički račun i krenete pucati.

Cijela igra je prevedena na hrvatski pa čak i ovi promotivni materijali.

World of Tanks je inače besplatna igra, ali grafički izgleda kao milijun dolara. Ima i ogroman community u Hrvatskoj, a dostupna je za Windows i Mac računala. Igra sadrži oko 600 detaljno modeliranih tenkova i 40 mapa na kojima se možete napucavati do mile volje, a sam gameplay je kroz godine fino rafiniran da pruža brdo užitka, izazova i prilika za taktiziranje.

Evo i jednog gameplay trailera da dobijete osjećaj o kakvoj igri se radi.

Samo ćemo vam reći da znamo par ljudi iz Hrvatske (khm khm, iz HCL-a) koji su u igri dosad ostavili više od 20 000 sati i sada rješavaju Arnijeve misije kroz Holiday Ops.

Ukratko, samo kliknite ovdje da je skinete i krenete igrati.

POSEBAN PROMO KOD ZA NOVE IGRAČE

Ako pri registraciji za World of Tanks unesete promo kod HCL22 dobit ćete poseban njemački premium tenk Pz.Kpfw III Ausf. K, kao i tri dana WoT premiuma, 100k creditsa i čak četiri hrvatske zastavice. Jer jedna jednostavno nije dovoljna!

Taj kod vrijedi samo za nove igrače, ali nemajte brige ako ste stari tenkist – iz Wargaminga nam javljaju da će i postojeći igrači u sklopu Holiday Opsa dobiti brdo lijepih stvari.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?