HCL.HR

Assassin’s Creed Odyssey prepun je misija u trajanju od jedne sekunde

Hrvoje Smoljić 20.06.2019.   •   5 komentara


Maštoviti igrači uvijek pronađu načina da izigraju sustav, a napravili su to i u nedavno izašlom kreatoru misija za Assassin’s Creed: Odyssey.

Ubisoft je nedavno izbacio mod za kreiranje vlastitih misija u Assassin’s Creed Odysseyu. Nadanje je bilo kako će igrači odraditi velik dio posla za njih i kao u slučaju Skyrima, kreirati maštovite lance misija koji će igri produžiti vijek trajanja . U ironičnom zaokretu, igrači sada mod koriste da si olakšaju i ubrzaju prolazak kroz igru.

S obzirom kako igrači mogu sami odrediti nagrade koje će dobiti po završetku kreiranih misija, netko se dosjetio iskoristiti tu mogućnost. Kako? Kreiranjem misija koje možete gotovo instantno završiti i tako brzo zaraditi hrpu novca i iskustvenih bodova. Misije su čak nazvane na način da ih je na mapi lako razabrati i brzo si priskrbiti sve vještine i najbolja oružja u igri.

S obzirom kako Ubisoft još uvijek dobro zarađuje prodavanjem dodatnog sadržaja u igri, cilj im je što duže zadržati igrače. Kako navedene misije uzrokuju upravo suprotno, velika je vjerojatnost kako će mogućnost određivanja nagrada biti ograničena nekim budućim ažuriranjem. No, misije su trenutno još uvijek dostupne pa ih iskoristite ukoliko ste prelijeni sporijim putem do maksimalnog levela.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • SeaNN

    20.06.2019 - 21:04

    Bravo samo tako! Koliko volim kada igraci tako sjebu “sistem” hahah

  • The_Miks

    20.06.2019 - 21:40

    Tako i treba kad imaju mikrotransakcije …

  • Demon90

    21.06.2019 - 00:32

    Mislim da je većina misija već uklonjena

  • Masterchief

    21.06.2019 - 13:39

    Barem ne trebaš 100+ sati da završiš igru…

    • Muflon

      @Masterchief, 21.06.2019 - 18:08

      Trebalo mi je nekih 60 sati do max lvla, nakon toga sam proveo jos 10ak sati da polovim sve cultiste I one artifakte za pitagoru. U nijednom trenutku u igri nisam morao grindat da skupim xpa za quest kojeg sam zelio igrat. Nisam potrosio ni lipe u ingame storeu. Ne kuzim potrebu za tim glupostima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?