HCL.HR

Assassin’s Creed privremeno gostuje u Monster Hunter Worldu

Zoran Žalac 29.12.2018.   •   1 komentara


Monster Hunter World ponovno se spaja sa svjetovima drugih videoigara. Od danas su u igri dostupni Assassini iz Ubisoftove perjanice.

Monster Hunter World ugostio je i ugostit će neke zanimljive likove poput Dantea iz DMC-a te Witchera Geralta, a sinoć su u goste došli i Ubisoftovi Assassini. Točnije rečeno, kolaboracijom između Capcoma i Ubisofta u igri se pojavila oprema koju su nosila dvojica “ikoničnih” likova iz AC serijala – Ezio i Bayek.

Da biste otključali opremu Assassina u ovom privremenom eventu morate preuzeti zadatak zvan “SDF: Silent Deadly, Fierce” u sklopu kojega idete u lov na tri čudovišta – Lunastru, Deviljhoai Odogarona. Po uspješnom izvršenju tog zadatka dobivate pero ptice Senu, a ako sakupite tri pera onda ste službeno član bratstva Assassina, što znači da možete otključati kostime Bayeka i Ezia.

Sve ovo vrijedit će do 10. 1. iduće godine, i to u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One. Za PC verziju Monster Huntera trenutno nije poznato hoće li uopće dobiti AC sadržaje.

Komentari (1)

  • lliquid_

    29.12.2018 - 14:06

    Assassin vs Geralt is W3? 😀 🙂 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?