HCL.HR

Atomic Heart je ruski BioShock s robotima

Zoran Žalac 10.05.2018.   •   4 komentara


Razvojni tim Mundfish predstavio je svoju igru Atomic Heart u kojoj ćemo doznati kakvim su sve eksperimentima Sovjeti htjeli zavladati alternativnim tijekom povijesti.

U zadnje vrijeme pojavljuje se sve više igara s motivima ruske kulture i tematikom sovjetskog saveza. Odavno već promatramo Escape from Tarkov, zanimljiv nam je i Kursk, a prošloga tjedna doznali smo za Chernobylite. Tom se nizu pridružuje novi ambiciozni FPS pod nazivom Atomic Heart, kojega razvija svježe osnovani studio Mundfish.

Atomic Heart je singleplayer igra koju je najlakše usporediti s BioShockom, a smještena je u alternativni univerzum za vrijeme vrhunca Sovjetskog saveza. Glavni lik igre bit će sovjetski agent kodnog imena P-3 koji će istražiti postaju misterioznog broja 3826 u kojoj je nešto pošlo po zlu. A po zlu je pošlo to što su Sovjete ondje uništili roboti na kojima su ovi eksperimentirali.

Igra za sada izgleda obećavajuće, no hoće li se proslaviti kao i komunizam – vidjet ćemo kasnije ove godine, prvo na PC-u, kasnije možda i na PS4 te XBOX konzolama.

Komentari (4)

  • Drunkenstein

    10.05.2018 - 14:40

    Ovo je jedna od nadolazećih igara koje me zanimaju. Mislin da će bit odlična budući da je prvi projekat novom studiju kojem je važno da se dokaže šta ranije. Istovremeno se doima ambicioznim šta bi moglo značit da je ekipa samopouzdana, da točno znaju šta rade.

  • Mixa

    10.05.2018 - 16:32

    Kako dobro ovo izgleda!

  • 312AE

    10.05.2018 - 17:49

    Svidja mi se, nadam se da bude i na konzolama izašlo.Ima tu malo Half Lifea, Metro, Bioshock, Systemshock, dobra mješavina u svakom slučaju, ali prvi put čujemo nešt o toj igri.

  • croBilly394

    10.05.2018 - 23:53

    E ovo djeluje jako zanimljivo, a i ova glazba me dobila skroz

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?