HCL.HR

American Truck Simulator goni šlepere do Texasa

Josip Klanfar 16.03.2021.   •   5 komentara


American Truck Simulator očekuje novi DLC u kojem ćemo se vozati po Wyomingu, ali već je potvrđeno kako ćemo se u budućnosti moći voziti i po jednoj od najvećih američkih država – Texasu.

Većina nas je u nekom trenutku gledala onu popularnu emisiju Kamioni na ledu. Ja sam recimo zamišljao sebe kako ja to vješto vozim, a onda kad čovjek vidi koliko je to zapravo zahtjevan posao – brzo odustane od takvih zamisli. Slično je i sa American Truck Simulatorom. Tko nije želio igrajući ovo postati šofer?

Za vas koji aktivno igrate ovu igru i pratite novosti, evo jedne pametne, potvrđene informacije od strane developera SCS Softwarea: sljedeće planirano proširenje poslije Wyominga je Texas. To će ujedno biti i deveta država dodana u igru, ali obuzdajte veselje jer se još uvijek ne zna kada će Texas proširenje doći, pogotovo jer se još uvijek čeka i na Wyoming. Sve što se za sada zna je da SCS marljivo radi na trenutnom DLC-u, dok je Texas vjerojatno u ranoj fazi razvoja.

S obzirom da je riječ o jednoj od najvećih saveznih američkih država, Texas proširenje će vjerojatno biti bogatije sadržajem i zadatcima, a ako želite više saznati o ovoj temi, pogledajte originalnu objavu na Steamu. Osim navedenog, novost je i novo osvjetljenje koje dolazi u verziji 1.40 za American i European Truck Simulator. Ni za to proširenje još nema informacije kada će biti dostupno, ali trenutno se nalazi u otvorenoj beta fazi pa provjerite.

Komentari (5)

  • Uki123

    16.03.2021 - 18:11

    bilo bih kul bi u ats i ets doneli neki stari kamion

    • 6Paprika9

      @Uki123, 17.03.2021 - 18:25

      Pa imaš hrpu kvalitetnih modova za to.

  • Fli 0100

    16.03.2021 - 23:57

    E to se cekalo

  • Mudry9194

    17.03.2021 - 10:01

    1.40 je navodno sad u 4. mjesecu finiš i DLC Iberia koji najavljuju vec 6 mjeseci haha . Igre se ljepo razvijaju ali u ETS 2 koji je puno popularniji, pre malo pažnje daju oko novih kamiona ali i peglanja starih koji nasprem novih izgledaju kao da nisu iz iste igre …

  • Klaudio89

    18.03.2021 - 02:44

    ja kad sam pročitao naslov ovoga,prvo sam pomislio da piše “American Truck Simulator goni švalere do Texasa” 😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?