HCL.HR

Avowed se neće moći završiti mirnim putem – oružja su tu s razlogom

Zoran Žalac 24.01.2024.   •   1 komentara


Xboxov akcijski RPG Avowed nudit će igraču slobodu u razvoju lika i rješavanju pojedinih situacija. Međutim, sve će se to realizirati kroz akciju i eliminiranje protivnika.

Iz Xboxa su nakon prošlotjedne demonstracije Avoweda objavili opsežniju prikaz s nekoliko novih informacija i kadrova gameplaya.

Uz ono što smo već vidjeli, doznali smo kako ovaj akcijski RPG neće imati unaprijed određen sustav klasa kojih bi se igrači trebali držati. Umjesto toga, sve će vještine biti dostupne za otključavanje neovisno o stilu igranja, a ako vam se ne sviđa smjer razvoja vašeg lika, bodove za razvoj moći ćete resetirati te ih preraspodijeliti na drugačije vještine.

U razgovoru za PC Gamer također je otkriveno kako od Awoveda ne treba očekivati igru u kojoj će se borba (i ubijanje) moći zaobići. Iako će se neke bitke moći izbjeći razgovorom ili skrivanjem, fokus ove igre ipak će biti na otvorenoj borbi hladnim i vatrenim oružjem, kao i magijom.

Komentari (1)

  • Snake666Doctor

    24.01.2024 - 14:18

    Nazalost nece biti coop, samo single player. Izgleda dobro ali ne da mi se igrati jos jedna solo quest fetch igra sa nabijanjem npceva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?