HCL.HR

U Awovedu neće biti ljubakanja, samo mlataranja

Zoran Žalac 30.01.2024.   •   2 komentara


Nadolazeći akcijski RPG Avowed imat će pomagače baš kao i dosadašnje igre Obsidian Gamesa. Međutim, ne očekujte romantiku i ljubavne odnose s njima.

Obsidianov The Outer Worlds bio je dobro prihvaćen zbog svojih likova, a među određenom publikom i na temelju činjenice da je dopuštao zbližavanje sa suborcima. U idućoj igri ovog razvojnog tima, akcijskom RPG-u Avowed, također će nas na avanturama pratiti nekoliko pomagača. Međutim, potvrđeno je kako u toj avanturi neće biti vremena ni mjesta za romansu i romantične odnose.

Kako kažu u Obsidianu, vaši pratitelji u Avowedu ključni su za glavnu priču igre i bilo bi nezgodno da ih silom morate zadržati u timu ako se predomislite oko ljubakanja s njima.

Prateći likovi u Avowedu bit će tako primarno pomagači u borbi. Za sada su potvrđeni likovi zvani Kai i Giatta, a iz Obsidiana za Eurogamer otkrivaju kako će igrači imati mogućnost indirektnog kontroliranja tih likova. Igrači će tako moći naređivati napade svojim suborcima i za to će biti rezervirana zasebna tipka.

Navodi se također da će igrači sami određivati smjer razvoja svojih suputnika, odnosno moći će im rasporediti bodove za vještine nakon što dođu na idući level. Ipak, tijekom akcije neće biti velikog mikromenadžmenta za suborce.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • soypi

    30.01.2024 - 17:12

    Ko se bije taj se voli. Svejedno ti na isto dodje.

  • Crow89

    30.01.2024 - 20:42

    Ne trebamo ljubakanje, samo seks 😂🤣 Šalim se. Dobro je da barem jedna moderna igra ima malo mira od tih stvari.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?