HCL.HR

Battlefield 5 će malo kasniti s Tides of Warom

Pero Mlinar prije 6 dana   •   22 komentara


Prvo značajno proširenje Battlefielda 5 trebalo je postati dostupno danas. No, u zadnji tren ustanovljeni su neki problemi zbog kojih je dodatni sadržaj odgođen.

Novi Battlefield 5 dočekan je prilično dobro, no osjetni nedostatak sadržaja spomenut je u brojnim kritikama. Tides of War trebao je biti DICE-ovo rješenje tom problemu gdje bi se kroz niz periodičnih i besplatnih epizoda osiguralo raznoliko i dinamično iskustvo igranja.

Prva takva epizoda – Overture – trebala je postati dostupna danas. Međutim, u postupku njezine implementacije došlo je do poteškoća, zastoja i zavrzlama pa je čitava stvar odgođena. Navodno tek dan ili dva.

Jednom kad izađe, uvodna epizoda Tides of Wara trebala bi načelno ponuditi novu mapu usredotočenu na tenkovsku borbu (17 tenkova istovremeno na mapi!), kozmetičke dodatke za vozila, te novu single-player misiju. Također s tenkovima u glavnoj ulozi.

Nadamo se da ovaj zastoj neće biti predugačak te da će tenkovi stići brzo, ali i sigurno na svoje odredište.

Komentari (22)

  • GAMEmaher

    04.12.2018 - 16:59

    Ovaj battlefield 5 se najbolje isplati uzet dogodine kad padne na akcijama ispod 100 kn jer taman dođu svi updatei koji trebaju i dobiješ kompletnu igru…

    • Momentum

      @GAMEmaher, 04.12.2018 - 18:05

      upravo to,bit ce puno vise sadrzaja i manje gresaka

    • stribor_unchained

      @GAMEmaher, 04.12.2018 - 19:27

      radujemo se takvim lvl 1 socijala botovima za godinu dana, koji budu bezglavo tumarali mapa dok cvile kako nema municije i kako je sve puno bugova i cheatera pa ne mogu igrati hahahaah to mi je jedan od dražih bf momenata… pa ljudi bfv je reskin bf1 di je problem? malo zezea shooting spread i recoil a dobro naucit ce te polako…da ne pricam da treba 80-ak daily zadataka za neki starter unlock koji icemu vrijedi hahaha samo polako hahaha

  • AdvCool

    04.12.2018 - 18:07

    Kud je igra u beti, tud još i SJW gadarije proizvođača, tako da se rezultat vidi

  • Vexido

    04.12.2018 - 18:42

    znači još je u demo verziji ?

  • _RazorX_

    04.12.2018 - 19:17

    Razmotrit ću kada sve bude kompletirano ako bude uopce unatoc zastojima.

  • PsiHoGujaR

    04.12.2018 - 19:50

    Cujemo se za godinu dana kad izadje iz bete 🤣

  • PrydaCro

    04.12.2018 - 21:24

    We stand up for the cause, because I think those people who don’t understand it, well, you have two choices: either accept it or don’t buy the game. Haha jesu pojeli govno ko kuca di su im sada snowflakes zasto ne kupuju ovaj demo od igre.

    • Arioch

      @PrydaCro, 04.12.2018 - 23:32

      #battlefieldforeveryone kakav pacenik GM dice sramota.

  • departed1983

    04.12.2018 - 21:29

    Ja mislim da su gejmeri najnezadovoljnija skupina ljudi u svemiru. Niko im ziv ne moze ugoditi. KAd igra ima premium pass, onda ne valja…. htjeli bi da im neko besplatno da 20+ mapa. Kad nema premiuma opet ime ne vlaja jer ima malo sadrzaja… kad developeri pozure izbace igru punu bagova – ne valja, kad odgore nesto da se poprave bagovi, opet ne valja… de malo… 😀
    Inace, kako je BF do sad izlazio, igra + premium, onom ko je igrao igru, i kome je tobila primarna igra, nije bilo puno, i sigurno je dobio vise nego sto je ulozio.. Onim casual igracima koji kupe igru i igraju 40-50 sati, i predju na nesto drugo, premium pass nije bio ni potreban…

    • GTA222

      @departed1983, 04.12.2018 - 21:42

      Nije tu uopće toliki problem što nema puno sadržaja igra je tek izašla, problem je u tome što je prvi trailer bio usredotočen na cosmeticse u igri što se nikome nije svidjelo tek kasnije su zapravo pokazali pravi trailer s nešto pravog gameplaya, i još ktome su rekli svima kako su neobrazovani i da ne znaju povijest, a rezultat toga je da imamo igru koja je puna SJW propagande i koja ostvaruje jako loše prodaje zbog lošeg odnosa između DICA o communitya.

    • departed1983

      @GTA222, 04.12.2018 - 22:16

      U niku ti je GTA i pricas o coesmeticsima… da se bar tamo samo cosmeticsi prodaju…
      Problem je sto se svi fukusiraju na tu SJW propagandu.. a ne na gameplay.. i kad smo kod propagande, opet se moram vratiti na tvoj nick. GTA je pun politicke propagande pa niko ne sere. Mozda zato sto to oni upakaju pa niko vecina ne skonta ali dobro… Pored toga, broj prodanih fizickih izdanja je sve manje relevantan i zanemariv… ali dobro.
      Ja mislim da je ovo jedan od najboljih battlefilda koji je izasao… pa ko voli nek izvoli..

    • PsiHoGujaR

      @departed1983, 04.12.2018 - 23:32

      Najboljih? 😮😮😮

    • departed1983

      @PsiHoGujaR, 05.12.2018 - 02:51

      Bolji od bf1 i od hardlinea sigurno. Bf4 pola godine nakon izlaska nisi bio siguran hoces li zavrsiti mec u koji udjes, netcode su napravili tek nakon nesto vise od godine. Bf3 je isto imao slicnih problema… tako da..

    • PsiHoGujaR

      @departed1983, 05.12.2018 - 16:22

      Nikad problema u bf4 ko zna tada kakav si net imao… :/

    • stribor_unchained

      @PsiHoGujaR, 05.12.2018 - 11:19

      nisi ti majstore ni igrao BfV osim mozda bete (beta i full game ogormne promjene su učinjene), ja necu kao ostali reci da je bas najbolji Bf ali second best sigurno nakon 1942(nostalgija) i bf 3 (prvi velike promjene), definitivno ide bfV… ima nekih čudnih bugova koji nisi gamebreakeri (a svaki ih je imao bf u početku) i nema bas na početku puno contenta (ali samo što se tiče mapa i oružja) … gunplay – tipa trajektorije metka, spread koji se mjenjaju s pecijalizacijama oružja… ma fantazija … to je bit FPS-a i tu BFV broj jedan uz odličan netcode, bf1 je tu bio razočaravajuć i to mu je bila slaba točka uz slabu customizaciju, grafika i zvuk ludilo… za 25posto više poligona nego u bf1, destrukcija još bolesnije, atrittion koji te fino tjera da igraš timski, građenje, hilanje ma stvarno svaka čast dice…. nakon bf3 najviše promjena (iako ih je bf3 imao više)

    • PsiHoGujaR

      @stribor_unchained, 05.12.2018 - 16:20

      Mozda ti nisi igrao nista drugo osim bf5 pa nemas pojma…

      1.Bad company 2
      2. Bf 3
      3. bf4 kad je popravljena
      pa tek onda bf5, jer i bf1 je na pocetku ogromne probleme imao sa rusenjem pa nije za usporedjivat.
      Bf5 ce mozda bit od boljih ako se sredi/pokrpa

    • departed1983

      @PsiHoGujaR, 05.12.2018 - 20:42

      Meni gore pises kako nikakvih problema u bf4 nije bilo i ko zna kakav sam net imao, ovdje pises da si igro bf4 kad je popravljen.. Ti ne znas o cemu pricas. BF4 je prvih pola godine bio skoro neigriv. Na jednom updatu se nije smio raditi levolution na siege of shanghai i na lancing dam jer bi to automatski izbacilo pola servera… najmanje…. Nemoj molim te pisati po netu o necmu sto ne znas ili imas samo povrsno znanje…

    • Mrfloyd

      @PsiHoGujaR, 05.12.2018 - 19:31

      Da, u pravu je čovjek. Jedan od najboljih.
      Govorim iz 16 godina iskustva igranja te franšize.

    • Arioch

      @GTA222, 04.12.2018 - 23:34

      Znas kako kazu gets woke goes broke

    • $inke

      @GTA222, 05.12.2018 - 09:04

      Nit sam pratio previše marketing igre nit se bavio propagandom iste,to je fps shooter,igra.Kupio sam je za PS4 na CD i da mi se ne sviđa išla bi na prodaju, naprotiv igra mi je zabavna i trenutno top kaj se tiče fps naslova a i ne igram sam nego nas ima za 2-3 Squada svaku večer skoro.
      Mape su mi odlične i zanemarivši grafičke bugove kojih nema puno napucavanje i taktika koju igram sa squadom mi je zabava samo takva.
      Uglavnom,prestao sam pratiti te vijesti koje imaju i dijele svoje pohvale ili kritike i jednostavno kupim igru i ako mi se ne sviđa prodam dalje.

  • $inke

    05.12.2018 - 13:53

    Eto stigo update na ps4,aim assists autorotation maknut kako su i obećali,znaći nema više pomoći od igre pri ciljanju i nikako nije više noob friendly,hehe bit će više pokretnih meta barem,još od bf4 je to rak rana na konzoli,dodali opciju za vertikalni i horizontalni aim ratio,nerfali k7,jača medic klasa i još dosta toga.
    Više na https://gearnuke.com/battlefield-5-update-version-1-03-patch-notes-overture/.
    Sve u svemu ne podilazi se povremenim igračima nego kolko igraš tolko i vrediš u igri.
    Zasad odlično.
    Navečer u boj sa ekipom:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?